Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családapának lenni a mai világban bitang szar? Ezért van fent minden nős gyerekes férfi társkeresőn?
Egy nőnek társkeresőn napi több száz férfi ír vagy lájkol vagy lávol vagy anyám kínja, de azok között állítólag igen sok az aki menekülni akar a jelenlegi helyzetéből, ami nem ritkán egy kisgyerekes család.
Ahogy az egyik bölcs haverom mondta még az egyetemen: Felcsinálni egy nőt csak gondolatban jó, a valóságban nem.
Kicsit primitívnek hangzik, de nagyon benne van a lényeg. A mai világban családfőnek lenni az jó dolog... 1-2 napig max 1 hétig. De utána már az ember sírva könyörgi vissza a régi életét, amikor már túl késő. Ezért torlódnak fel - óriási férfitöbbletet csinálva - a társkeresőkön gondolom. És ez még mindig a jobbik eset. Sokszor ilyenkor a férfiak instant otthagynak csapot papot.. vagy alkoholisták lesznek, prostituálthoz mennek, olyat is ismerek aki rákapott a fűre vagy más szerre, a legenyhébb eset az ha csak csajozni próbálnak.
Ezért van ennyi férfi feltorlódva társkeresőkön, mert tényleg a legtöbb férfit a nő rángat bele egy gyerekvállalásba, ami a mai világban egy férfinak minden szempontból kínszenvedés?
Szóval ha jól értem neked azért szar, mert rontják az esélyeidet a jóparti családapák a társkeresőkön, akik menekülnének az életükből? Fuha... rossz neked.
Szerencsére én a környezetemben nem ezt látom alapként. Ahogy a férjem szerelmesen összenéz a kislányunkkal, az nekem minden, csak nem zokogó segélykiáltás a régi élete után... de persze ha neked ettől jobb, akkor IGEN! Szerencsétlen családapák mind csőbe lettek húzva, utálják a gyereküket, meg az asszonyt is és miiind menekülnek valami másik punciba a társkeresőkön(, hátha az is csőbe húzza őket).
Szóval a férfiakat a nők csak nyomorba döntik, és menekülni akarnak, és ezt te nagyon jól tudod. Megmagyaráznád nekünk, hogy mi a fészkes francot keresel te akkor társkeresőn? Minek neked nő? És mit keres ott a többi férfi? Nem elég nekik, hogy egy nő tönkre teszi az életüket, még egyet keresnek?
SOkkal jobb lenne, ha egymással jönnének össze és akkor még a gyerek témán sem kell aggódni. Tiszta nyereség.
Mi már megint ez a férfi többlet duma...
A gyerekes apakhoz általában tartozik NYILVÁN egy ex feleség/anya.
Minden apara jutnia kell egy anyának. Hogy lennének már többségben?
Alapvető, józan paraszti ésszel átgondolható dolgokról magyarazol.
Ugyan nekem már unokám van,de amikor leviszem bicózni,vagy focizok vele,látom a játszón a sok unatkozó,fancsali képű apukát,akik tojnak a gyerekre, nyomkodják a telefont,akkor néznek fel,ha sír valamelyik -esetleg.Volt olyan,hogy öt gyerekkel játszottam ,mind élvezte,mert apuka is és anyuka is csacsogott,vagy telefonozott.
Kollégák között aki harmincas apuka,azok keserűek,szomorúak,van olyan,aki hétvégén is bent lenne,mert nem érzi jól magát otthon.
És igen,tudok olyan apukáról,aki a hat éves kislánya mellett és a dolgozó neje mellett masszívan csajozik,szinte nem érzi jól magát,ha nem dughat félre egy héten.Valamit kompenzál ezzel, tuti.
És tudok olyan apukáról is,akinek öreg férfi szeretője van,pedig csini felesége és két alsós kissráca van.
Én is 27 voltam mikor házasodtam,egy évre rá lett meg a lányom,de onnantól ő volt a mindenem.Most pedig a 8 éves unokám,aki nem is papájának,hanem havernak tart és ez nagyon jó,rengeteget ökörködöm vele:)
58 F
17
Hol látsz te ilyet muci?
Mert én pont azt latom, hogy apuka dolgozik, esetleg az asszisztenssel hetyeg a munkanap végén, amíg anyuka egyedül otthon a gyerekekkel főz, mos, takarít, foglalkozik a gyerekkel és próbál szexi is lenni, miközben az apuka félre qrogat az asszisztenssel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!