Infó kellene, hogy melyik a legjobb,s bitang erős csemperagasztó? Már ha létezik ilyen. :)
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 10:30
2/9 A kérdező kommentje:
Jah igaz. Felhasználásáról nem esett szó. Külső vakolt falra lenne. S hogy miért pont csemperagasztó, s nem simító vakoló ? Ezt inkább nem részletezném.
Lényeg az hogy jol el lehessen dolgozni, s HULK erős legyen
2022. nov. 1. 11:38
3/9 anonim válasza:
én mapei ragasztót használtam, pontosan ebből a célból, olyan helyre, ahol kellett a "kopásállóság" ez tíz éve volt, a mai napig hibátlan
4/9 A kérdező kommentje:
3/3.
Le tudnád irni pontosabban hogy mi a neve amit te használtál ?
2022. nov. 1. 14:45
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. nov. 1. 16:30
7/9 A kérdező kommentje:
Jah még egy kérdés. Nem kell le alapozni a vakolatot? Mehet igy simán rá? A vakolat nincs le simítva. A fal csak egy durva alapvakolatot kapott.
2022. nov. 1. 16:32
8/9 anonim válasza:
a nevére nem emlékszem, de az anyag fehérszínű, tej szerű folyadék, kellősítőnek nevezik.
Ezt egy vödörbe öntöd, és meszelővel rádolgozod a falra..
Sajnos literenként vettem, de húszliteres kannában is van. A literes jóval drágább.
9/9 A kérdező kommentje:
8/8.
Tehát akkor kell valami alapozó, tapadóhíd mielött ráviszem a csemperagasztót?
2022. nov. 1. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!