Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az “alap dolgok” egy férfinak, ha a férjed és családapa szeretne lenni?
"Remélem az élet egyszer bizonyítja neked is!"
reméled, hogy idő előtt úgy megkeseredek mint te? kösz, nem
11, az miér tmegkeseredés, hogy ha vlaaki azt állítja, hogy tenni is kell ahhoz, hogy jó legyen valakivel és nem csak a rózsaszín köd általi elkendőzés működik?
Igazából mindenki el kell, hgoy jusson erre a következtetésre, akinek volt már hosszabb kapcsolata. Mivel a "rákattanás" nem fog évtizedeken át tartani (ami azt illeti, elvileg maximum 2 évig működik), így elég egyértelmű, hogy ez elég gyenge alap egy tartós kapcsolatnak.
11. Te hiszed hogy veled csak jó dolgok történhetnek, és nem hiszem azt hogy aminek meg kell történni azok megtörténnek, és vannak dolgok amik sosem fognak megtörténni.
Hogy te milyen leszel, az csak várd ki, én is azt hittem egyszer hogy az élethez elég ha én mindent megteszek, mindig jó vagyok és segítőkész. Öhömmm, hát nagyon nem elég.
Neked még nagy az arc, hogy majd te aztán megmutatod! Van rá garancia? Nekem azért voltak kapcsolataim, nem proli szint, nem dohánybolt, nem drogos, megcsalós, Mónika show jellegűek.
Értelmes, iskolázott komoly nőkkel. Aztán valahogy mégis keményen meg lehet bukni érzelmileg, lelkileg. Úgy, hogy mindent beleadtam, időmet, energiámat, érzelmeimet.
Jól van, a gyerek is tapasztalat útján tanul, a szó elszáll.
Én nem akarok gyereket, de belegondolok abba, hogy ha vállalnék, mi kellene nekem ahhoz, hogy ezt az adott férfival tegyem meg.
- tudjunk egymással együtt élni, passzoljunk egymással habitusra, legyenek közös hobbijaink, élvezzük az egymással töltött időt, beszélgetéseket, passzoljon a humorunk
- hasonló értékrend, világnézet, gondolkodás a gyereknevelésről (pluszpont, ha politikailag, vallásilag is hasonló oldalon állunk - én agnosztikus vagyok, és nem akarnám a gyereket egy vallás szokásaira szoktatni pl.)
- megfelelő pénzügyi kultúra (ha van gyerek, az az első, hogy az ő szükségletei ki legyenek elégítve és szellemileg és lelkileg is gazdag élete legyen, nekem nem lenne pálya az "örüljön, hogy van tető feje felett és lyuk a seggén" hozzáállás meg nem akarnék olyan emberrel összejönni, aki lilult fejjel üvölt a gyerekkel, hogy értse már meg, nincs az osztálykirándulásra pénz, főleg, ha a cigi lóg ki közben a szájából... meg legyen elég pénz félretéve 1-2 vészhelyzetre közösen, mindig ki legyenek időben fizetve a számlák
és ha már anyagiak... olyannal sima párkapcsolatra sem jönnék össze, aki korban hozzám illik és Budapesten tartósan segélyen él, fizikai közmunkán vagy simán másokat pumpol, ill. az sem oké, ha alvilági mókolgatásból tartja magát fent... és az pluszpont, ha minimálbérnél valamivel többet keres és látom rajta, hogy azért vannak értelmesebb életcéljai, ambíciói, intelligens... ez alatt nem feltétlen értem a gazdagságot, mert egy mentőst vagy tanárt sem fizetnek nálunk agyon, de attól még a többségük józan életű, rendes, értelmes, szellemileg is egy szinten lennénk
- legyen meg kettőnk között a fizikai vonzalom is (nekem az ilyen téren való kielégültség is fontos egy kapcsolatban - ettől még szintén fontos az anyagi biztonság és szellemi kielégülés is)
- ne legyen nálam jóval idősebb (már 30as éveimben járok, azt nem akarom megkockáztatni, hogy apuka a gyerek ballagását vagy szalagavatóját sem érje meg, tök mindegy, mennyire későn kapcsol, hogy ő apuka akar lenni (elég sok 50es férfit látok, aki hirtelen világosodik meg, hogy neki ez az élete értelme, de korabeli nővel fujj, nem, akkor biztos fogyatékos lesz a gyerek, mintha az ő spermája nem lenne rosszabb minőségű, mint a fiatalabbaké)
- akarjon együtt lakni úgy, hogy nem vagyunk egy légtérben a családjával vagy bármilyen haverjával (anyós nyakára tuti nem szülnék)
1 Nincs gyereke!!!
2, Nem az anyja a legfontosabb neki, és nem a haverok
3, Van jogsija, autója. (Ugye anélkül nem lehet gyerek, igen nekem.is van, nem, nem rakta alám senki)
4, Van.lakása (igen, nekem is van, nem, nem rakta alám senki)
5. Netto 6-800 ezret keres minimum.
6, Képes elimserni ha hibázik
7 Szorgalmas, tesz azért, jobb legyen, nem.sír egész map, hogy ő a.korulmények aldozata.
Miért van minden egyes válasz lepontozva? Ha nem is mindegyik 50% alá, de 70% alatt az összes. Miért van lepontozva a:
- 2-es
- 5-ös
- 7-es
- 9-es
- 14-es?
Különösen a 14-es részletesen és választékosan fejtette ki a véleményét. Gyakran látok olyat mostanság, hogy akik leírják, hogy szerelemből jönnek össze a párjukkal, vagy utalnak rá, hogy boldogok a kapcsolatukban, azokat (is) lepontozzák. Legutóbb én is utalást tettem rá, engem is lehúztak nem is egyszer. Tán ennyi ember nem képes elhinni, hogy léteznek valóban érzelmeken alapuló kapcsolatok? Ennyire mélyen lenne a legtöbb párkapcsolat manapság?
Na de visszatérve az előzőre: itt most tényleg érdekel, hogy akik lehúzták a felsorolt válaszokat, azok miért tették? Mi a probléma velük, nem értem, válaszokat szeretnék kapni.
16
Mert tisztességes nő, csak!!!! És!!! Kizárólag!!! csóró pasival jön össze! "Merazokrendesekjoszivüek"
Nem baj, ha a gyerek éhenhal, nem baj, ha anyóshoz visszük a gyereket, anya meg belehal az anyós baromságaiba, csicskáztatásaiba! Az se baj, ha nincs mit enni. 😏
Sosem úgy kerestem a páromat fiatalon,hogy majd milyen apa lesz
belőle,hisz először csak társat keres az ember.
Nyilván emiatt teljesen mást vársz el egy férfitól 20 évesen
és mást 35 évesen.
Mi barátok voltunk,ugyanazok a célok,gyakran szinte egyszerre
gondoljuk mai napig ugyanazt.
A jó apa és férj,az önzetlen,odaadó,van humora,
későbbiekben nem baj ha ambíciózus,
mert bizony a családhoz nagyon sok pénz kell.
Ha mindkét félnek még mindig a másik és a gyerekek az elsők,akkor
legyen bármilyen kihívás az élettől,mert azok garantáltan lesznek,
akkor túl éli a kapcsolat. 26 éve vagyunk házasok,valahogy így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!