Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők melyiket tartják a legfontosabbnak?
1 nem érdekel.
2 lakjon külön ha lehet, kocsi sztm alap...de voltam olyannal, aki otthon élt vagy épp locsja nem volt.
3 a külső is fontos. Nem kell feltétlenül magasnak vagy izmosnak lenni. Kövér ne legyen és nálam alacsonyabb. Legyen férfias.
4 elég a 350 400 is.
5 nem kell nagy farok...ja a szex legyen jó.
6 alap.
7 nem számít.
8 a csak jó ember kevés.
Nem ilyen egyszerűek az emberek illetve nem minden ilyen fekete fehér.
Mindegyik fontos és mindegyik számít!
Üdv,
Királykisasszony
Micsoda képmutatás. Közös hobbik, na persze :D
Majd elmegyek veled biztos tantrázni meg szambázni :D
Mikor számított az, hogy a pároddal együtt űzd a nyomorult hobbidat, könyörgöm?!
Komolyan és ez előbbre van, mint a kereset, a jó szex, ház, autó, a trásadalmi státusz?!
Neee, gyerekek ezt nem tudom elhinni.
5. vagy 3., de egyik sem ebben a formában. Nem nagy farok, hanem passzoló méretek. Jó szex, igen, mivel nem barátkozni szeretnék. Magas, de nem kell sportosnak lennie, szeretem a vékony alkatot, túlsúly vagy nagydarabság viszont taszító számomra. Jóképű - ez szubjektív, számomra tetsszen, ez nem feltétlenül esik egybe a pl. itt gyakran említettekkel/linkeltekkel.
A többi annyira nem érdekel, bár az ápoltságot vagy egy kedves, kellemes személyiséget azért csak fontosnak tartok.
Szerintem ezt az egészet nagyon furán raktad össze...
1. "Diplomás legyen a férfi":
Nem elvárás. A párom nem diplomás, igaz, hamarosan az lesz. Egyébként azt elvárom, hogy akarjon folyamatosan fejlődni és legyen nagyon okos (nagyon okos: pl fizikus, matematikus, űrprojekten dolgozó mérnök, bionika, robotika stb szintre tudna jutni, ha akarna és mellette nyelveket is beszél)
Amit én hozok: két hét múlva lesz diplomám (záróvizsgám megvolt) a fent említett területek egyikén és én is több nyelvet beszélek.
2. "Legyen saját háza és autója":
Nem elvárás, talán hátrány is jelenleg. Mert most utazgatós időszakom lesz. Illetve, akinek van saját háza az általában nagyon öreg hozzám (21 vagyok, 25 lenne a max, ha nem lenne párom). Majd együtt megteremtjük ezt, felesben. Én is dolgozom, én is keresek pénzt.
3. "jóképű legyen, magas, sportos"
Az kell, hogy tetszen, de már nagyon sokféle srác tetszett, akik mások szerint nem voltak jóképűek, sportosak stb.
4. "Gazdag legyen..":
Nem elvárás. Az jó lenne, ha velem tudná tartani a lépést, én meg azt az összeget várhatóan meg fogom kapni, amint lesz heti 40 órám dolgozni.
5. "Nagy f.sz, jó szex":
A jó szexet elvárom. De az nem ettől lesz jó.
6. "hobbi, társaság stb"
Ez teljesen alap. Lehetnek külön hobbijaink, de ha nincs hobbija vagy társasága, automatikusan kizárom.
7. "státusz"
Nem számít. Szeresse a munkáját. Igen, ha nem szereti a munkáját, váltson azonnal. Nem jönnék össze olyannal, aki utálja az életének egy nagy részét.
8. "Lehet túlysúlyos, lehet atlag arc, fizikai melós, ha szeretjük egymást"
Tetszett már duci srác, arcra átlagos is sokszor. Fizikai melósokat nem sokat ismerek, de emiatt nem zárok ki senkit automatikusan (ha szereti ezt a munkát, vannak akár ettől független ambíciói és nagyon okos)
3-as voltam.
Azoknak akik lepontoztak: tudjátok, sosem a nyomorult hobbim számított a nőknek. Valahogy a hiszti mindig a pénz körül ment: vigyem valami még egzotikusabb helyre, vegyek neki még drágább és drágább ajándékokat, holmikat. Mikor lesz már saját házam, autóm, mikor leszek főnök. Az, hogy én szabadidőmben mit csinálok, hogy amúgy van humorom, hogy lehet velem csinálni programokat, az valahogy kutyát nem érdekelte. Milyen érdekes, nem? De ti biztos jobbak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!