Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fontos egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fontos egy nőnek hogy szeresse és elfogadja egy férfi, mint hogy egy elképzelt álompasi legyen?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy 30 as nő. Tele önbizalomhiánnyal, rossz korábbi kapcsolatokkal. Sehol nem tart az életben (otthon lakik , nem dolgozik, nem tanul).

Vannak fiú barátai , a legtöbb szimpatikus neki (hiszen mi másért beszélne velük éveken is át naponta ) de viszont ezek a ferfiak külsőre nem olyanok amit a nő szeretne. Pl kövér a pasi, átlagos arc és egyszerűmelós. Megvan köztük a összhang.

Ennek ellenére a nő kivár. Várja az elképzelt ideális partnert aki kb egy jóképű színész - gazdag …. Mire jó neki hogy elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva , ahelyett hogy össze jönne egy olyannal akit kedvel, nem is taszítja annyira csak hàt nem egy szuper férfi?

2023. nov. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
100%

69

Te vagy fogalomzavarban vagy, vagy pedig a kérdést sem értetted.

Persze, hogy válogatok. Épp ez a lényeg. Mindenkinek van keretrendszere.

Te meg a kérdező háborogtok azon, hogy a szép nők miért nem ugranak a farkatokba, mert ti bizony nagyon tudnátok szeretni őket. Ezért írtam, hogy akkor menj, aztán szeress egy túlsúlyos, pattanásos lányt. Ja hogy az neked sem kell? Akkor nem értem milyen kereslet-kínálatról irkálsz.

Az meg különösen vicces, hogy sajnáltatásról írsz :D Én nem sajnáltatom magam. Én elfogadom, hogy ez van. Ebben mi a sajnáltatás.

A vergődést meg még annyira sem értem mint a sajnáltatást. Te vergődsz már 7 oldalon át, mert mindig meg akarod magyarázni, hogy amúgy te vagy az atyaúristen, a nők meg az idióták mert ezt nem veszik észre.

Fogadd el kisfiam, hogy ha nincs jó, attól még a sz.r nem fog kelleni. Ha éppen nincs jó pasi/csaj, te nem nem fogsz felértékelődni. Az, hogy ezt te már 7 oldal komment után sem érted meg, az az igazi vergődés.

2023. nov. 22. 19:11
 72/79 anonim ***** válasza:
0%
71, úgy írsz mintha csak a kérdező és én írnánk ide, de megsúgom, nagyon sokan írunk még ide. Azt meg nem fogod megetetni velem hogy nem vergődsz, nem ez tűnik ki az írásaidból, de jó önsajnálatot, gusztustalan ahogy lenézel másokat, belenézhetnél a tükörbe te mennyivel vagy különb mint akiket itt fikázol, de még neked vannak nagy igényeid, ez beszarás. Jó vergődést!
2023. nov. 22. 19:17
 73/79 anonim ***** válasza:
0%

"Fogadd el kisfiam, hogy ha nincs jó, attól még a sz.r nem fog kelleni."

Gondolkodj el ezen amikor majd mások is ezt mondják majd neked, lehet hogy nincs is az olyan sokára.

2023. nov. 22. 19:19
 74/79 anonim ***** válasza:
100%

72

Teljesen mindegy hányan írnak ide, 7 oldalon át nem sikerült megértened amit nagyon sokan leírtak.

Én az olyan embereket nézem csak le, mint amilyen te is vagy. Egy szerencsétlen gyökér, aki szerint mindenki sz.r meg hibás, mert a puszta létezésétől nem ájulnak el tőle 😀

2023. nov. 22. 19:30
 75/79 anonim ***** válasza:
39%

72, mivel nem tudod ki vagyok, véleményed sem lehet rólam, utálni meg pláne nem utálhatsz, max. szimulálhatsz, tudod én az az ember vagyok aki nem a genetikai szarságaira fogja a balf@szságait, hanem önmagáért szeretik.

Amúgy meg a ronda külső lehet hogy ronda belsőt takar.

2023. nov. 22. 19:37
 76/79 anonim ***** válasza:
0%
Nem számolom hányan írnak még ide, nehogy azt hidd hogy velem pattogtál itt 7 oldalon keresztül.
2023. nov. 22. 19:42
 77/79 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy beleszólok: bár nem lehetetlen, de kicsi az esély, hogy két 2.5 pipásat pontoznak le ugyanannál a kérdésnél, akik ugyanazt a baromságot tolják, és ugyanúgy következetesen vesszőket hagynak el a "hogy", "ha", "mintha" szavak elől.
2023. nov. 22. 19:54
 78/79 anonim ***** válasza:
0%
A pontozásokat az emberek adják te észlény, az mióta függ egy felhasználótól? Én személy szerint tudom melyiket írtam, hát nem mindegyiket. A vesszőket pedig szokták használni bizonyos szavak után, mert így helyes.
2023. nov. 22. 20:03
 79/79 anonim ***** válasza:

Na akkor lassan, hogy te is megértsd.

Ha visszanézed, ki van lepontozva a buta véleménye miatt, az egy (állításod szerint több) 2.5 pipás válaszoló. Annyiban függ a lepontozás a felhasználótól, hogy az mekkora ostobaságokat mond.

Jól írod, meg van határozva, hova kellenek vesszők. Ha visszaolvasol 2.5 pipás válaszokat, az a válaszoló (te?) rendszeresen (és helytelenül) lehagy vesszőket.

2023. nov. 22. 22:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!