Fontos kérdéseim lennének újonnan nyíló vállalkozás elott. Akinek van hasonló vagy tapasztalata segíthetne pár mondatban: elvart vegzettség anyagi vonzata a dolognak Többi reszletes info lenn elkepzelésekröl es paraméterekröl is?
Jelen okj. Vegzettsegek megszunese miatt maximum egy vendéglátó eladói végzettséget tudok elvégezni. Szeretnék alkalmazottakat egy ekkora büféhez kínálathoz szerintem elengedhetetlen. És jómagam is heti 3-4 néha fél néha egész napot dolgoznék ott.
Büfé jellegü dolog lenne a
cél lehetséges választások
például: pizza, street food jellegű, kézműves termékek, hamburgerek, tészták, bagel, ivólevek.
(kivéve lángos, hurka-kolbász, pecsenye termékek) ezek már foglaltak.
Kettő akár egybe nyitható 9,15 + 9,15nm alapterületü a helyiség Felszereltség/helyiség: 1 db rozsdamentes tolóajtós asztal, 1 db polc, 1 db takarító esz. tároló szekrény,
2 db rozsdamentes kéttálcás mosogató, 1 db rozsdamentes kézmosó, üzletet lezáró detektív rács, 1 db zárt hűtő
Kicsit az üzlet árairol ami netto berleti díj:95 000 ft
Nettó egyszeri díj: 1 850 000 ft
Én helyben készített hamburgerben palacsintában akár fánkban gyümölcslevekben smoothieban gondolkodom ezek mellett de más ötletet szívesen fogadok (lehet ez sok de akar ezek mellett szezonális termekekben is)
Lehet kihagytam valamit de eemélem érthető a fenti rész .
Köszönöm a válaszokat tanácsokat segítséget!:))
Próbálok linket csatolni a hely vázlatárol,
A 3-4 es helység lenne a kiszemelt amikkel szemben helyben fogyasztásra van lehetőség.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!