Mibe érdemes 1 millió forintot fektetni?
Figyelt kérdés
A postánál dolgozom napi 8 órában. 20 éves vagyok. Viszont szeretnék valamilyen más irányba is elindulni. Van 1 millió forintom amit megspóroltam. 1 éve dolgozom csak. Szüleimmel élek. Ide haza adok havonta 40-50 ezret szóval ennyi fix költségem van. Mibe lenne érdemes belefektetni? Nyilván nem akarok 100 milliót csinálni 5 perc alatt de valami elindulásnak ha megtudnám 1,5x-ezni például jó lenne. Negatívok kérem kíméljenek.2021. dec. 7. 15:25
1/9 anonim válasza:
"1,5x-ezni például jó lenne."
Ez nagyjából 50%-os hozamot jelent. Viszonylag kockázatmentesen tudod mennyi a reálisan elvárható hozam? 5-6%.
De ha mersz kockáztatni, akkor told bele valami kriptovalutába.
2/9 anonim válasza:
most szallj be a kriptoba, elegge lent van most. de olvass jol utana, egymilliot igy egybol pikk pakk nem raknek bele tudas nelkul. de pl ha usdc (usa dollar coin)-ra valtod az egymilliod, es lekotod, arra eves szinten 10-15-20% kamatokat is kaphatsz, ez stabil megoldas. vegulis jobban jarsz vele mintha bankban tarolnad
3/9 anonim válasza:
Postánál ennyire nem látnak rá az ott dolgozók hogy 50%-os hozamhoz SZERENCSE, KOCKÁZAT (azaz lehet több is, KEVESEBB!!! is.. a TŐKÉD!!!) és BÁTORSÁG kell...?!
4/9 anonim válasza:
XD
Hat ha ennyire nem ertesz hozza hamarabb lesz 0.5x mint 1.5 :)
7/9 anonim válasza:
Ha van 1 milliója mi a szarért fektetné tanulásba? 🤦
Én webshopot vettem kerek ennyi pénzből. 300 ezer bevételt hoz havonta. Ebbe éri meg manapság fektetni.
8/9 anonim válasza:
Tanulással kereshetne 1 millió felett havonta...
9/9 anonim válasza:
Meg többszöri befektetéssel is. Minek küldenétek vissza az iskola padba? :D Miért akarna másnak dolgozni? lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!