Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fontos egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fontos egy nőnek hogy szeresse és elfogadja egy férfi, mint hogy egy elképzelt álompasi legyen?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy 30 as nő. Tele önbizalomhiánnyal, rossz korábbi kapcsolatokkal. Sehol nem tart az életben (otthon lakik , nem dolgozik, nem tanul).

Vannak fiú barátai , a legtöbb szimpatikus neki (hiszen mi másért beszélne velük éveken is át naponta ) de viszont ezek a ferfiak külsőre nem olyanok amit a nő szeretne. Pl kövér a pasi, átlagos arc és egyszerűmelós. Megvan köztük a összhang.

Ennek ellenére a nő kivár. Várja az elképzelt ideális partnert aki kb egy jóképű színész - gazdag …. Mire jó neki hogy elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva , ahelyett hogy össze jönne egy olyannal akit kedvel, nem is taszítja annyira csak hàt nem egy szuper férfi?

2023. nov. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%

"elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva,"

Koszonom, majd én eldöntöm, hogy egyedül lenni "életpazarlad e"

Nekem inkább pont az a pazarlás, ha olyannal vagyok, aki nem felel meg az igényeimnek!

2023. nov. 20. 20:18
 42/79 anonim ***** válasza:
0%

"elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva,"

"Koszonom, majd én eldöntöm, hogy egyedül lenni "életpazarlad e"

Fáj az igazság? 😃

2023. nov. 20. 20:21
 43/79 anonim ***** válasza:
100%
#42 Szerintem csak nem fogod fel, hogy nincs jogos beleugatni a másik életébe.
2023. nov. 20. 20:23
 44/79 anonim ***** válasza:
96%

"Egyáltalán mit jelent az élet elpazarlása?"

A 2.5 pipás szerint azt, hogy a nő egyedül van otthon ahelyett, hogy a pöcsén ugrálna. Mindegyiknek ez a baja.

"Én már beérném veled is, te miért nem éred be velem?!"

2023. nov. 20. 20:24
 45/79 anonim ***** válasza:
95%

Kerdező! Szerinted én a sajátmagam ellensege vagyok? Gondolod, hogyha jobban érezném magamat egy semmit el nem ert dagadt, mamahoteles egyszerümelossal, akkor nem vele lennék inkább,.mint egyedül?

Ezt nem birjátok elfogadni..., Nekem sokkal jobb egyedül, nem.idopocsekolás. Ebben az időben, sportolok, megtanulok még egy nyelvet, jól erzem magamat a barátaimmal.

2023. nov. 20. 20:31
 46/79 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne égesd már jobban magad 2,5 pipás. Itt egyedül neked fáj nagyon az igazság, miszerint 1) sok nő inkább van egyedül, mint egy olyan ocsmány személyiségű pasival, aki lazán elnézi h nem vonzódik hozzá és undorral fekszik le vele 2) mindenki maga eldönti, hogy mi minősül számára az életének elpazarlásának és 3) nem mindenkinek ugyanaz jelenti az élet elpazarlása, mint neked.

Nem, az hogy vannak nők, akik inkább egyedül maradnak, semmint a hozzád meg a kérdező félék farkán pörögjenek, nem minősül az életük elpocsékolásának. :)

2023. nov. 20. 21:10
 47/79 A kérdező kommentje:
Hát akkor a kérdést olvasó nagykepű “csak az adonisz kell más nem” nőknek > további boldog magányt! Van akiken nem lehet segíteni. Majd 60 évesen rájöttök hogy teljesen mindegy hogy Zolika 68 kg vagy Gézuka 85 kg letettek volna (ha tegyük fel az utóbbi akart volna veletek lenni)
2023. nov. 21. 06:54
 48/79 anonim ***** válasza:
100%

47

Ez így jogos is lehet, csak mielőtt 60 éves leszel 18 éves korodtól számolva van úgy 42 éved, amit sokkal jobb egy vonzó, nem túlsúlyos férfival/nővel eltölteni, még ha ez neked fáj is.

60 évesen valóban teljesen mindegy, de amíg 20-30-40-50 éves az ember, addig nem, bárhogy fáj is ez neked 🙂

2023. nov. 21. 07:52
 49/79 A kérdező kommentje:

48

Nekem nem fáj. Az ember élete során gyakran változik a testsúlya. Én is voltam vékony vagy 20 évig.

Ha most Katika > Zolikát választja a súlya miatt az simán lehet hogy Zolika 5 év múlva 100 kgra hízik , amíg lehet Gézuka súlya nem változik vagy éppen időközben lefogy.

De szerintem Katika érzelmi intelligenciája kb a nulla körül jár ha társkeresését a férfi aktuális súlya alapján dönti el.

2023. nov. 21. 09:02
 50/79 anonim ***** válasza:
100%

Ühüm, látjuk mennyire nem fáj. Feltételezhetően azért hőbörögsz itt azon, hogy a nők miért nem jönnek ősze számukra taszító pasikkal…

Szerintem meg annak jár az érzelmi intelligenciája a tripla nulla körül, aki képtelen ésszel felérni, hogy vonzalom nélkül nincsen kapcsolat és aki tök nyugodtan elnézné, hogy a nő kvázi kényszerből van vele, mert nem volt jobb és minden szexnél látná az arcán mennyire taszítja őt az egész lénye.

Senki nem kérte, hogy segíts rajta! Igen, rögvest gondoltuk, hogy te egyből rámennél túlsúlyosként a vékony lányra, bezzeg ő milyen szemét már, amiért nem jön be neki a kövér pasi.

Minimális intelligenciával rendelkező ember tisztában van vele, hogy egészséges párkapcsolathoz elengedhetetlen a KÖLCSÖNÖS vonzalom. Nem, az még mindig nem elégséges, hogy neked feláll rá a farkad, bármennyire is meglepő ez számodra.

2023. nov. 21. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!