Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fontos egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fontos egy nőnek hogy szeresse és elfogadja egy férfi, mint hogy egy elképzelt álompasi legyen?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy 30 as nő. Tele önbizalomhiánnyal, rossz korábbi kapcsolatokkal. Sehol nem tart az életben (otthon lakik , nem dolgozik, nem tanul).

Vannak fiú barátai , a legtöbb szimpatikus neki (hiszen mi másért beszélne velük éveken is át naponta ) de viszont ezek a ferfiak külsőre nem olyanok amit a nő szeretne. Pl kövér a pasi, átlagos arc és egyszerűmelós. Megvan köztük a összhang.

Ennek ellenére a nő kivár. Várja az elképzelt ideális partnert aki kb egy jóképű színész - gazdag …. Mire jó neki hogy elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva , ahelyett hogy össze jönne egy olyannal akit kedvel, nem is taszítja annyira csak hàt nem egy szuper férfi?

2023. nov. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
0%

#29 "De minek akarsz összejönni valakivel, akiről így nyilatkozol? Mi a pöcsért akar valaki összejönni valaki egy önkritkával nem rendelkező, túl válogatós, élősködő emberel...?"

Minek akarsz!!! összejönni valakivel, akiről így nyilatkozol?... tehát neki céloztad a választ, ne nézzél már hülyének minket!

2023. nov. 20. 19:26
 32/79 anonim ***** válasza:
100%

#31 Nem is azt írtam, hogy nem a kérdezőtől kérdeztem. De tényleg, miért akar összejönni egy olyan nővel, aki eddig pasikon élősködött, mellette a kérdező szemszögéből nézve a csajnak nincs önkritikája, mellé még válogatós is? Hát ezek a kérdező szemszögéből nézve tök rossz dolgok.

(Mondjuk téged ilyen szövegértési skillekkel asszem jogosan néznek hülyének)

2023. nov. 20. 19:32
 33/79 anonim ***** válasza:
100%

30

De másnak lehet ilyen. Mindenki saját maga állítja fel a keretrendszerét.

Neked nem számít, másnak még számíthat. Ez a te döntésed, az meg az övé.

2023. nov. 20. 19:33
 34/79 anonim ***** válasza:
0%

"De másnak lehet ilyen. Mindenki saját maga állítja fel a keretrendszerét. Neked nem számít, másnak még számíthat. Ez a te döntésed, az meg az övé."

Csak ne csodálkozzon ha egyedül marad, mert a jó öreg Dzsinn nem teljesíti az elvárásait és ezzel meg is érkeztünk az eredeti témához, miszerint:

"elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva, ahelyett hogy össze jönne egy olyannal akit kedvel, nem is taszítja annyira csak hát nem egy szuper férfi"

2023. nov. 20. 19:37
 35/79 anonim ***** válasza:
100%
#34 Jó, de ez meg már nem a te bajod, nem kell vergődni miatta. Mondjuk jobb, ha várakozásra pazarolja az életét, nem pedig arra, hogy a saját igénytelenségét példának használva hisztizzen, hogy miért nem igénytelen mindenki más is.
2023. nov. 20. 19:39
 36/79 anonim ***** válasza:
0%
#35 Vergődni szerintem te vergődsz és hisztizel, te makulátlan férfi te! :)))
2023. nov. 20. 19:43
 37/79 anonim ***** válasza:
100%
#36 Nem nekem van olyan problémám, hogy akárki jó lenne, csak pinája legyen, ehhez képest még az élősködő, önreflexióra képtelen, munkanélküli nő se jön össze. Nem én akarom meggyőzni a másik felet, hogy neki is legyen jó akárki, ha már én nem válogatok.
2023. nov. 20. 19:46
 38/79 anonim ***** válasza:
100%

13

Még egyszer:

Nem érdekel, hogy mit tudok nyujtani, vgy mit nem! Van egy listám, amiből nem emgedek (meg van nehány dolog, amiből tudok engedni) VAGY ilyen pasival vagyok, VAGY akkor inkább nem vagyok senkivel! Neked ezzel mi a bajod????? És a kerdezonek is??? Ez az en döntesem! Ha emiatt egyedul maradok az is az en dontesem!

2023. nov. 20. 19:47
 39/79 anonim ***** válasza:
0%
#37 Lehet hogy már más felhasználóval beszélgetek?? Akkor elnézést, az én figyelmetlenségem! :)
2023. nov. 20. 19:54
 40/79 anonim ***** válasza:
100%

"Csak ne csodálkozzon ha egyedül marad, mert a jó öreg Dzsinn nem teljesíti az elvárásait és ezzel meg is érkeztünk az eredeti témához, miszerint:

"elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva, ahelyett hogy össze jönne egy olyannal akit kedvel, nem is taszítja annyira csak hát nem egy szuper férfi"

És te vagy Szerelmi életek Bölcse, akinek az a feladata hogy kontroll alatt tartsa, hogy senki ne pazarolja el az életét?

Egyáltalán mit jelent az élet elpazarlása? Ezt te határozod meg? Ha valaki úgy dönt, hogy az egész életét végigissza és alkoholista lesz, az a te szemszögedből lehet életpazarlás, de az ő szemszögéből ez az életforma. Az ő élete.

Ha valaki végigedzi a gyerekkorát mert versenyszerű úszó szeretne lenni, de nem lesz belőle egy Hosszú Katinka, akkor ő elpazarolta a gyerekkorát? Biztos van aki így gondolja, de ő valószínű úgy fog visszagondolni rá, hogy sportos gyermekkora volt.

Aki 20 évesen szül, elpazarolta a fiatalságát?

Hadd ne folytassam. Kik vagytok ti, hogy meghatározzátok hogy kinek milyen igényei lehetnek és kinek az életmódja számít életpazarlásnak?

Irtózatosan rossz helyen helyezitek el magatokat a táplálékláncban.

2023. nov. 20. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!