Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fontos egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fontos egy nőnek hogy szeresse és elfogadja egy férfi, mint hogy egy elképzelt álompasi legyen?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy 30 as nő. Tele önbizalomhiánnyal, rossz korábbi kapcsolatokkal. Sehol nem tart az életben (otthon lakik , nem dolgozik, nem tanul).

Vannak fiú barátai , a legtöbb szimpatikus neki (hiszen mi másért beszélne velük éveken is át naponta ) de viszont ezek a ferfiak külsőre nem olyanok amit a nő szeretne. Pl kövér a pasi, átlagos arc és egyszerűmelós. Megvan köztük a összhang.

Ennek ellenére a nő kivár. Várja az elképzelt ideális partnert aki kb egy jóképű színész - gazdag …. Mire jó neki hogy elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva , ahelyett hogy össze jönne egy olyannal akit kedvel, nem is taszítja annyira csak hàt nem egy szuper férfi?

2023. nov. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
100%
A "biztosra veszem" nem jelent semmit. De mutasd meg az első kommentet az oldalon, ahol valaki használta.
2023. nov. 21. 11:18
 62/79 anonim ***** válasza:
50%
Én azt kívánom, maradjanak egyedül az ilyen válogatós [link]
2023. nov. 22. 05:43
 63/79 anonim ***** válasza:
50%
2023. nov. 22. 05:43
 64/79 anonim ***** válasza:
100%

A 11-es kérdésemre nem válaszoltál, kérdező. Mi értelme lenne egy ilyen kapcsolatnak?

Neked lenne mivel szexelni, ennyi. Amúgy meg 1-2 év alatt kicsinálnátok egymást idegileg a hibáitokkal, amit egy szerelmes ember elnéz a másiknak, egy nemszerelmes viszont nem. Utálnátok együtt élni, mindig veszekednétek, ha így vállalnátok gyereket, szegényt szintén kicsinálnátok.

Kb. olyanok lennétek, mint anno a fiatalok, akiknek a családjuk választott párt, szerinted azok boldogak voltak?

2023. nov. 22. 06:01
 65/79 anonim ***** válasza:
0%
64, feltételes módban fogalmazol, valószínűleg esélyt sem adnál a másiknak, tehát még addig sem jutnál el, de azért úgy fogalmazol mintha egy zsáknyi tapasztalat lenne a hátad mögött.
2023. nov. 22. 07:01
 66/79 anonim ***** válasza:
100%

65

Akkor állj össze te egy számodra taszító külsejű emberrel, és mutasd meg hogy kell szeretni egymást.

2023. nov. 22. 08:19
 67/79 anonim ***** válasza:
100%
Maga a kifejezés, hogy "esélyt adni"... Annyira lenézem azokat, akik látják a másikon, hogu utálja őket, de örömködnek a kényszer időtöltésnek. Nemi erőszakoló vibe erősen.
2023. nov. 22. 08:22
 68/79 anonim ***** válasza:
0%
66, arra nem gondoltál hogy te is lehetsz még taszító külsejű?
2023. nov. 22. 17:36
 69/79 anonim ***** válasza:

68

Én most is az vagyok.

A különbség kettőnk között, hogy én rettentően rosszul érezném magam, ha valaki nem szívesen töltene velem időt, és most csak egyszerű időtöltésről beszélek, nem kapcsolatról...

Vagy azért akarjon velem lenni valaki amilyen vagyok és mert így megfogtam ahogy vagyok, vagy akkor inkább az egyedüllét, mert én sem szeretnék olyannal lenni, akinek nem kívánom a társaságát.

Nekem eszembe nem jutott soha ezért a nőket hibáztatni.

Igen, nem nyertem a genetikai lottón, a legjobb formámban sem leszek még a közelébe se annak, mint más a legrosszabb formájában.

Erről nem én tehetek, de nem is a nők.

Igen, én is vágynék arra ami másnak természetes és mindennapos, de most mit csináljak? Nekem ott fent valaki ezt a sorsot írta meg. Ez van.

De én nem gondolom azt, hogy én bárkit jobban tudnék szeretni, mint az aki vonzó külsejű. Mert ez szimpla baromság.

2023. nov. 22. 18:34
 70/79 anonim ***** válasza:
0%
69, oké, nem nyertél a genetikai lottón de ugyanúgy válogatsz mint bárki más, különben nem sajnáltatnád magad, így viszont a kereslet és a kínálat nem fog találkozni, erről viszont már te tehetsz, mint ahogy arról is hogy megadod -e az esélyt magadnak bármire is, vagy sem. Ezt úgy hívják más néven hogy vergődés.
2023. nov. 22. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!