Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fontos egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fontos egy nőnek hogy szeresse és elfogadja egy férfi, mint hogy egy elképzelt álompasi legyen?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy 30 as nő. Tele önbizalomhiánnyal, rossz korábbi kapcsolatokkal. Sehol nem tart az életben (otthon lakik , nem dolgozik, nem tanul).

Vannak fiú barátai , a legtöbb szimpatikus neki (hiszen mi másért beszélne velük éveken is át naponta ) de viszont ezek a ferfiak külsőre nem olyanok amit a nő szeretne. Pl kövér a pasi, átlagos arc és egyszerűmelós. Megvan köztük a összhang.

Ennek ellenére a nő kivár. Várja az elképzelt ideális partnert aki kb egy jóképű színész - gazdag …. Mire jó neki hogy elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva , ahelyett hogy össze jönne egy olyannal akit kedvel, nem is taszítja annyira csak hàt nem egy szuper férfi?

2023. nov. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
100%

49

Igen, és természetesen mindenki aki nem te vagy az Zolikát képviseli, tehát mindenki 5 év múlva 100 kg-ra hízik.

Meg vagy te, jelen esetben Gézuka, te viszont nem fogsz 100 kg-ra hízni, sőt, még fogyni is fogsz.

Nem mindenkinek vannak súlyproblémái drága gyermekem, van aki az egész életet végig éli különösebb mozgásforma nélkül és így is jó kiállású/testalkatú marad.

Tudod, a jó gének, ezt keresik az emberek a másikban, ahogy te is ezért csorgatod a nyálad a vékony, szép nőkre.

2023. nov. 21. 09:32
 52/79 anonim ***** válasza:
91%

49

Oooo, ez szuper! Akkor 150 kg vagyok! Kb. És 160 centi. Pont társat keresek!

Randiznál velem? Jah, nem? Hat akkor az érzelmi intelligencia szinted a nulla felé konvergál, ha a suly alapján dontesz!;😏😏😏

2023. nov. 21. 09:37
 53/79 anonim ***** válasza:
100%

47

Koszonom, nekem nem kell segitseg! Mamahoteles, egyszerümelós, dagadt pasit, segitség nelkul is fel tudok szedni! 😇

2023. nov. 21. 09:40
 54/79 A kérdező kommentje:
Mamahotelest már többen írtátok! Mi ez a mánia? Én pl 5 éve egyedül élek. 🤣👍🏻
2023. nov. 21. 10:41
 55/79 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, mikor az egyedülléttel fenyegetnek, mert csak azt mutatja, hogy a másik mitől fél.
2023. nov. 21. 10:45
 56/79 A kérdező kommentje:

55

Kik fenyegetnek? Milyen világban élünk 😱

2023. nov. 21. 10:55
 57/79 anonim ***** válasza:

"Majd 60 évesen rájöttök"

Ezt hívja az angol "thinly veiled threat"-nek. Vannak férfiak, akik szeretnek úgy manipulálni, hogy a "ha szó szerint nem AZT mondtam, akkor nem AZT mondtam, hiába érti mindenki, hogy mit jelent, amit mondtam" módszert használják.

Te most csak azért vagy keserű, mert ha te egyedül maradsz, az nem a saját döntésed.

2023. nov. 21. 11:01
 58/79 A kérdező kommentje:

57 🤔

Szóval más kérdéseknél mikor tagadják a rajtengedély létezését akkor hazudnak? Van rajtengedély ezek szerint ha férfi nem vékony akkor “egyedül marad és ez nem az ő döntése” 😒

2023. nov. 21. 11:07
 59/79 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rajtengedély. Ez egy trigger szó incelektől inceleknek.
2023. nov. 21. 11:09
 60/79 A kérdező kommentje:

59

Érdekes mert biztosra veszem hogy női felhasználó találta ki ezt a szöveget.

2023. nov. 21. 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!