Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fontos egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fontos egy nőnek hogy szeresse és elfogadja egy férfi, mint hogy egy elképzelt álompasi legyen?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy 30 as nő. Tele önbizalomhiánnyal, rossz korábbi kapcsolatokkal. Sehol nem tart az életben (otthon lakik , nem dolgozik, nem tanul).

Vannak fiú barátai , a legtöbb szimpatikus neki (hiszen mi másért beszélne velük éveken is át naponta ) de viszont ezek a ferfiak külsőre nem olyanok amit a nő szeretne. Pl kövér a pasi, átlagos arc és egyszerűmelós. Megvan köztük a összhang.

Ennek ellenére a nő kivár. Várja az elképzelt ideális partnert aki kb egy jóképű színész - gazdag …. Mire jó neki hogy elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva , ahelyett hogy össze jönne egy olyannal akit kedvel, nem is taszítja annyira csak hàt nem egy szuper férfi?

2023. nov. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
100%

Inkább lennél egyedül, minthogy olyannal legyek, akit nem szeretek/kívánok.

Mi értelme? És ez nem csak a szexr szól, még ott is veszekednek a párok, ahol szerelem van, mi lehet ott, ahol csak kényszerből vannak együtt, mert nincs más? Mindennapos vita, utálat lenne.

2023. nov. 20. 18:02
 12/79 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem csak annyit akar, hogy őt szeressék, hozzá vonzódjanak, hanem ő is szeretne vonzódni a másikhoz..?
2023. nov. 20. 18:31
 13/79 anonim ***** válasza:
0%

"Az ilyeneknek nem ember a nő. Csak egy test, akivel szexelni akarnak. Magasról leszarják, mit szeretne a nő."

Ezek a saját tapasztalataid?

"30as nő vagyok! És van annyi önismeretem már, hogy pontosan tudom, hogy egyedül sokkal boldogabb vagyok, mint egy életben semmit el nem ért egyszerümelós, kövér, mamahotelessel"

Te mit tudsz nyújtani, hogy ilyen nagyon az elvárásaid?

(Az illető jelentette a válaszokat, mert feszélyezve érezte magát miattuk, persze válaszolni nem fog, az indoklást provokatívnak állapította meg.)

2023. nov. 20. 18:42
 14/79 anonim ***** válasza:
0%
*Te mit tudsz nyújtani, hogy ilyen nagyok az elvárásaid?
2023. nov. 20. 18:44
 15/79 anonim ***** válasza:
100%

#13 Ezek miért magas elvárások? Szerintem nem azok, pedig férfi vagyok.

Ja, hogy nem vagyok incel ezért nem tartom megugorhatatlannak? Hupsz...

2023. nov. 20. 18:46
 16/79 anonim ***** válasza:
0%
Nem az az elvárás hogy semmit el nem ért, hanem az amit a kérdező is leírt, hogy neki a jóképű színész gazdag kell, de arról nem beszélt ő mit tud nyújtani hogy ekkorák az elvárásai, helyette lapít meg jelentget.
2023. nov. 20. 18:49
 17/79 anonim ***** válasza:
3%

Ha értelmezed a kérdést, ezen van a hangsúly:

"Mire jó neki hogy elpazarolja az egész fiatalságát egy álompasira várva, ahelyett hogy össze jönne egy olyannal akit kedvel, nem is taszítja annyira csak hát nem egy szuper férfi?"

2023. nov. 20. 18:51
 18/79 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként kérdezem, hogy te miért nem állsz össze egy mondjuk túlsúlyos, kicsit félénkebb lánnyal? Ő nem érdemli meg, hogy szeressék?

Miért mindig a szép nőknél jön nálatok ez a kérdés? Mert hát biztos nem ronda, ha sok férfi egyébként megkörnyékezi.

Attól mert valaki nem áll le fűvel-fával, még nem jelenti azt, hogy neki nem fontos hogy szeressék vagy elfogadják.

Írok egy példát, ami nem is inkább példa, hanem egy valós helyzet.

Van egy munkatársam, 25 éves, TOP faszi. De komolyan. Tehát férfi szemmel is a váó kategória. Magas is, irtó jó testalkata van, ritka jó fejforma, kb ha egy fazekat tennél a fejére úgy vágnád körbe a haját, neki még az is jól állna, igazi szép arc.

Évek óta nincs senkije. De tudod milyen életmódot él? 1 évben ha 6 munkahelyen nem volt akkor 1 sem, mert mindenhonnan kib.szták, mert elaludt, elkésett, nem ment, totál megbízhatatlan, a jogsit elkezdte de mielőtt meglett volna el is vették neki, mert jogsi nélkül vezetett. Az apja kamionsofőr, BMW-vel jár, tehát hogy a gyereknek alapból arany élete lehetne.

Akivel beszéltem, minden nő elismeri hogy csucsog a p.na tőle. De megmondták, h 1 se állna össze vele, mert 25-30 évesen kinek van szüksége ilyen emberre?

Az ilyesmit mindig úgy a legegyszerűbb megérteni, ha beleülsz a másik ember székébe.

Most gondolj bele, hogy egy 25 éves csaj vagy. Dolgozol, totál átlagos életet élsz, jó csaj vagy, azért vannak körülötted ilyen-olyan férfiak. Most őszintén mondd meg: te összeállnál 1 faszival? Neked erre lenne szükséged, hogy a faszidat fuvarozd, meg hogy minden 2. alkalommal a megbízhatatlansága miatt égjen esetleg a te pofád? Erre épeszű embernek nincs szüksége. Mert hogy ezt egy 18 éves lánnyal meg lehet csinálni, azt mondom jól van. De azért a 25 az már nem tinikor, tehát ott már az ember általában szeretne valamit kezdeni az életével.

Nem védem a nőket, mert nem erről van szó, de én azért nem látok abban olyan nagy problémát, hogy vannak keretek amiből nem engednek, de ugyanez igaz a férfiakra is.

Semmi probléma nincs azzal, ha te férfiként azt mondod, hogy nem szeretnél egy túlsúlyos lánnyal együtt lenni, vagy éppenséggel nem szeretnél olyan nőt, aki mondjuk szakmunkás, mert te diplomásként a saját kasztodból szeretnél valakit. Teljesen oké.

Én nem hiszem, hogy attól lesz valaki álompadi, hogy jól néz ki, de amúgy meg egy tróger. Ez sokkal több összetevős dolog.

2023. nov. 20. 18:52
 19/79 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyeneknek nem ember a nő. Csak egy test, akivel szexelni akarnak. Magasról leszarják, mit szeretne a nő."

Ezek a saját tapasztalataid?"

Nem. Akinek nem fontosak a másik érzései, vonzódásának, szerelmének hiánya, az nem tiszteli emberként a másikat.

2023. nov. 20. 18:55
 20/79 anonim ***** válasza:
94%

16, 17 Én a kommentembe a te válaszodra reagáltam, ahol azt festetted le magas elvárásnak, hogy a csávó ne legyen "egy életben semmit el nem ért egyszerümelós, kövér, mamahoteles". EZ nem nagy elvárás.

Az meg, hogy jóképű-színész-gazdag kell a nőnek, az azért lássuk be, többnyire egy nagy büdös önámítás a visszautasítást követően. Ezzel nyugtatja magát a sok szerencsétlen, nyomorult incel ahelyett, hogy magábanézne. Kb ezzel azt hazudja magának az incel, hogy ő a második opció, ami az "idióta nőnek" nem kell, mert az (incel által elképzelt) csávóképnek megfelelő faszira vár a nő.

Alapból én már azt nem értem, hogy valaki talál egy nőt, aki megfelel az igényeinek, de ez fordítva nincs meg, akkor milyen alapon várja el, hogy a nő letegyen az ő igényeiről? Basszus, a párkapcsolat, a szex nem jár. Keress olyat, akivel kölcsönösen kelletek egymásnak, ahelyett, hogy a seggedet a földhöz verdesnéd, hogy mi az, hogy a kapcsolathoz az nem elég, hogy csak neked megfelelne a másik.

2023. nov. 20. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!