Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kérlek adjatok tanàcsot mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek adjatok tanàcsot mit rontok el az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

35 éves àtlagos dolgozó nő vagyok. Szintèn átlagos férfiakkal ismerkedem, főleg 35-50ig korban.

Sem a stílusom sem a külsőm nem utal erre, nem vagyok könnyűvérű, mègis mindenki csak kalandot , egyèjszakást, barátság extrákkal dolgokat akar tőlem. Vagy 43 èvesen “ majd lesz valami” azért nem házassági terveket várok , de valami elképzelése legyen már a jövőről.

2023. nov. 17. 16:51
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
19. Nem a kor a döntő nàlam. Sokszor jobban érzem magam idősebbekkel.
2023. nov. 17. 19:46
 22/33 anonim ***** válasza:
52%

Két megállapításom van (le lehet pontozni, attól még nem lesz kevésbé igaz):

1) A "mindenki a maga számára a legjobbat" kijelentésnek van értelme, hiszen van aki csak a szőke férfiakat, más a kreol bőrűeket, megint más a kicsit mackósabb alkatot kedveli. Ugyanakkor (és erről tanulmányok vannak) a közízlés elég egyhangú, különösen ha egy társkeresőről van szó. Ez pedig azt eredményezi, hogy társkeresőkön a nők zöme ugyanazokat a férfiakat szűri ki, mint akiket te is kiválogattál magadnak. Ennek pedig az az eredménye, hogy ezek a férfiak, hozzád hasonlóan, a bőség zavarában szenvednek, válogathatnak, vannak opcióik. És itt a dolog kettéválik:

a) Vannak férfiak, akik komolyan tartós kapcsolatot keresnek. Nos ők (ha te valóban átlagos nő vagy, ahogy írtad) fognak találni nálad vonzóbb nőt is, hasonló elvek mentén válogatva, mint te magad is. Ráadásul ezek a férfiak hamar el is tűnnek a platformról, mert hamar megtalálják az emberüket.

b) És akkor pedig vannak azok a férfiak, akik csak alkalmi kapcsolatot akarnak. Na ők jelentik a felső kategória zömét, mert ők soha nem tűnnek el a platformról, hiszen mindig más nőt akarnak megfektetni, egy nővel sem maradnak sokáig, ezért mindig fent lesznek, és aktívak és írnak és nyomulnak az átlagos nőkre is. Nem azért, mert a legjobbat akarják, hanem azért mert egyet dugni akarnak valakivel, akire feláll a farkuk. Ahhoz pedig legtöbbször elég annyi, hogy ne legyél bányarém. Attól függ mennyire van kiéhezve.

2) Azzal, hogy kizárod a fent általam leírt átlagot, mert az illető nem fotogén, homályosak a fotói és nem tudja prezentálni magát, azzal olyan embereket is kizársz, akik a valóságban lehet hogy tetszenének. Ezért mondom, hogy érdemes inkább magát az embert nézni a képen és nem pedig a körítést. Ehhez persze jó szem kell, de gyakorlással meg lehet tanulni.

2023. nov. 17. 20:08
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

#22-nek valahol igaza van.

Nem azt mondom, hogy számodra teljesen ronda férfiakkal ismerkedj, de legalább legyen szimpatikus, rá lehessen nézni hányinger nélkül.

(A profilját is nézd meg rendesen ne csak a képét ha eddig nem tetted.)

Ami a legfontosabb hogy csetelés során hogyan áll az egészhez. Akit nem igazán érdekelsz annak vannak tünetei. Mint pl. kevesebbet ír, ritkán ír, nem igazán érdeklődő.

2023. nov. 17. 20:39
 24/33 anonim ***** válasza:
53%
Nem te rontassz el valamit, hanem a pasik gondolkodnak nagyon is roosszul.
2023. nov. 17. 20:48
 25/33 anonim ***** válasza:

#24 A pasik MÁSHOGY gondolkodnak, nem rosszul. Ahogy a nők sem rosszul gondolkodnak, hanem máshogy. Egész más elvek mentén.

A dacoskodás és az egymásra mutogatás helyett ezt kellene megérteni és a megoldást keresi.

2023. nov. 17. 20:52
 26/33 anonim ***** válasza:
34%

#24:

Miért gondolkoznak rosszul? A nő is szexel férfiakkal érzések nélkül.

Azok a férfiak, akikkel a kérdező ismerkedik konkrétan megmondják, hogy mit szeretnének tőle. Nem hazudnak az arcába. Nagyon is korrektül viselkednek vele!

Egy 35-40 éves férfi is csalódhat, lehet tele fenntartásokkal, ki lehet égve ugyanúgy, mint egy nő.

Az a baj igazság szerint, hogy a kérdező a herceget keresi a fehér lovon, de ő nem fog képbe kerülni, mert nem ad esélyt még arra se, hogy barátság extrákból szerelem alakuljon ki, vagy jól érezze magát egy vonzó férfival az ágyban.

Úgy érzi kifut az időből, lehet ketyeg a biológiai óra is és férjhez is akar menni.

De hiába érzi ő azt hogyha 35 évesen nincs senkije - valami gáz van vele is.

Lehet az ugyanúgy sok fájdalom, önbizalomhiány, vagy akármi más.

Nem muszáj belemennie semmibe amibe nem akar, de ne gondolja, hogy különösen online éterben majd rámosolyog a szerencse csillag.

Nem jár alanyi jogon senkinek se szex, se szerelem.

2023. nov. 17. 21:02
 27/33 A kérdező kommentje:

26.Barátság extràkra semmikèpp, jó alibinek, de megnèznèm én hàny ilyenből lett normális pàrkapcsolat.

Nem sietek sehova, nem cèlom férjhez menni sem, egyszerűen magànyos vagyok.

35 évesen miért gáz ha a pár kapcsolatomnak vège lett? Én sosem gondoltam senkiről azt, hogy uh 38 éves férfi elvált, de gáz van vele akkor… ebben a korosztàlyban már mindenki túl van kapcsolatokon, házasságon akàr szóval mindenkinek van már múltja.

2023. nov. 17. 21:16
 28/33 anonim ***** válasza:

Igen, mindenkinek van múltja, pontosan erről beszéltem.

Az a férfi ha csak szexet akar, vagy szexet és társaságot annak van oka. Csak téged nem érdekel hogy mi. Egyből ösztönlények, vagy rosszak, mint ahogy a 24 írta? Egyáltalán nem biztos.

Azt is írtam, hogyha nem akarsz belemenni valamibe ne tedd, csináld úgy ahogy jónak látod.

De ne várd a csodát fölöslegesen. Online térben sokkal több, aki nem ismerkedni akar hiába vannak társkeresőn fenn.

Az is igaz, hogy nem jár senkinek semmi, se nekem, se neked.

Egyébként LEHET szót írtam, nem azt, hogy 100%, hogy férjhez akarsz menni stb.

A magány rossz dolog, de talán nem(csak) online kéne ismerkedni. Hanem offline társaság, hobbik által.

Valamit biztosan rosszul csinálsz és benned is van hiba szintén mint a férfiakban is.

2023. nov. 17. 21:26
 29/33 A kérdező kommentje:

28. Offline tényleg nincs hol sajnos. És főleg kivel nincs. Mindenki családos. De ezt már írtam.

Nem vàrom a csodát, egyedül is megvagyok minden téren de azért hiànyzik egy pár.

2023. nov. 17. 21:33
 30/33 anonim ***** válasza:
All in. :)
2023. nov. 17. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!