Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Hogyan tudnék végre olyan barátokat szerezni, akikkel megoszthatom a hétköznapokat? 22 évesen már elkéstem ezzel? Adjatok valami tanácsot, részletek lent
22 éves egyetemista lány vagyok. Sosem voltam a társaság középpontja, tiniként elég nagy önbizalomhiányom volt, ezen az évek során jelentősen javítottam, de még mindig úgy érzem sokszor, hogy nem vagyok elég jó, érdekes, mások nem keresik igazán a társaságom. Emberi kapcsolataim terén sokszor volt, hogy csak kihasználtak, vagy szinte csak én kerestem az adott illetőt. Egy gyerekkori legjobb barátnőm van, aki tényleg kitart mellettem, illetve 8 hónapja párkapcsolatban élek, viszont a barátomnak alig van ideje rám.
Sokszor érzem magányosnak magam. Nincs olyan társaságom, mint a legtöbb korombelinek, nem nyílok meg könnyen, az egyetemen is csak pár ember van, akivel szoktam beszélgetni alkalomadtán. Mindig arra vágytam, hogy legyen egy kis társaságom, akikkel el lehet menni ide-oda, bulizni, vagy csak úgy beszélgetni, hogy ne érezzem magam magányosnak.
Nem tudom, mit tehetnék. Ha egy új társaságba kerülök, akkor sokszor kívülállónak érzem magam, nem igazán vonódok bele a beszélgetésekbe, nem tudom, ezen hogyan változtathatnék. :/
Kérlek, adjatok valami tanácsot, hogyan lehetnék nyitottabb, hogyan barátkozhatnék úgy, hogy a többiek is keressék utána a társaságom? 22/L
Ha akarod beszélgethetünk, hátha...
Amúgy meg, add magad, legyél bátrabb és jönnek azok a kapcsolatok.
3: "Évek óta párkapcsolatban élek, de a barátom társaságában sem érzem túl jól magam."
Ez csak nekem szúrt szemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!