Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne izgalmassá tenni a szürke, gondokkal teli hétköznapokat?
Fiatal vagyok még, de hátha segít :)
Nekem számtalanszor mondták már, hogy az építkezés tönkre teszi a családot. Sajnos sok ilyet ismerek és még a legbájosabb párok is szakításon/váláson gondolkodtak.
Igen, könnyű lenne feladni. De ne! Nektek már nincs sok hátra és bírd ki, mert neked kell.
A férjed férfi. Minden terhet ő akar cipelni és cipel is. Nem csoda, hogy ideges, hisz családapa. Minden balul elsült tettének súlyos következményei lehetnek. Fél, de nem ad neki hangot. Miért is adna, hisz férfi.
Nagy bátorság kell, hogy valaki belecsapjon így a lecsóba elkezdjétek a családi életet. Minden tiszteletem.
De a legfontosabb, hogy amit leírtál mond el neki. De véletlenül se legyen belőle veszekedés. Amit leírtál látni, hogy egyáltalán nem hidegültetek el egymástól, csak nehéz.
Mond el neki a bajod, különben felemészt. Használd a bűvös "beszélnünk kell" mondatot. Adj hangot az aggodalmadnak, de közben tudasd mennyire szereted és mond ki, hogy félsz. (lehet, hogy nem érzel így, de így gyengébbnek tűnsz majd, mint ő :))
20/F
Mi is most építkezünk és rengeteg a feszültség köztünk, mert nem úgy haladunk ahogy eltervezte. Alig vagyunk együtt, mert én délután dolgozom és 8ra érek haza. A menet meg annyi h tv nézés van meg eszünk. Hétvégén sokszor dolgozik és mélyenható beszélgetésünk nem sokszor van, max vitáink a pénzes dolgok miatt:(
Kitartás! Ezt tudom ajánlani. Én is nehezen bírom sajnos. Nálunk ugyan nincs még gyerek (nemrég kezdtünk nem védekezni), de átérzem, amit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!