Kedves ikres anyukák! Ti, hogy bírjátok a szürke hétköznapokat (főleg ha nincs segítségetek)?
Nekem 4 hós a kislányom,segítségem nem nagyon van és néha nagyon világvége hangulatom van.
Éjszaka nagyon rossz alvó,atópiás dermatitsszel született,szóval néha eléggé kivagyok.
Egyébként minden tiszteletem az ikres anyukáké!
Szia!
Hát biztos, hogy nem könnyű. Nekem már 10 évesek az ikreim, s már így távlatból nem tűnt nagyon nehéznek, pedig biztos az volt. Főleg, hogy a legkisebb fiam most 4 hónapos, s sokszor teljesen ki vagyok fáradva, nem tudom hogy bírtam a kettővel.
Persze most az is nehéz, hogy 4 gyereket kell ellátni, s még ha nagyok is már mindegyik kívánságát teljesíteni.
S az is számít, hogy már nem húsz éves vagyok.
Próbáld azzal nyugtatni magad, hogy nagyon gyorsan elmegy ez a kicsit nehéz időszak, s azért minél nagyobb annál könnyebb is lesz a picivel. De az biztos, hogy a gyerek, akárhány is van 24 órás "szolgálat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!