Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj az neki, hogy szeretek "szürke kisegér" lenni?

Figyelt kérdés

Szeretek sétálni, filózni dolgokon. Szeretek tanulni, szeretem a visszafogott, nőies ruhákat, olykor a sportos ruhákat.

Szeretek kosarazni,lovagolni, és küzdősportra járni. Szeretek főzni és rajzolni.

Nem szeretem a ricsajt, a ripacskodást, a magamutogatást, ha meg akarnak vezetni.

Én szeretek egyszerű lenni, csendes és visszafogott. Nem akarom ,hogy a fiúk észrevegyenek, nem akarok az osztály dögös macája sem lenni.

És ezt nem képes megérteni az a srác, akivel nemrég megismerkedtem közelebbről. Most folyton azzal nyaggat, hogy legyek kirívóbb, meg sminkeljek, meg járjak diszkóba... mert milyen jó csaj lehetnék. Hát köszönöm nem. De állandóan ezzel macerál és kezd elegem lenni belőle. Hogy értessem meg vele, hogy én így érzem jól magam? Egyáltalán miért bántja, hogy én ilyen vagyok?

2012. nov. 25. 18:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert agymosott.

Azt hiszi, mindenkinek ilyennek kell lennie.

2012. nov. 25. 18:18
 2/18 anonim ***** válasza:

mert úgy jobban tetszenél neki

de ha így nem fogad el, akkor hagyd, vagy aki vagy, ahogy látom tisztában vagy önmagaddal és tartalmas életet élsz...szóval, ne foglalkozz azokkal, akik meg akarnak változtatni

2012. nov. 25. 18:21
 3/18 anonim ***** válasza:
Istenem de retardált lehet az a gyerek...
 4/18 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok én is, azzal a különbséggel, hogy elküldöm a sunyiba aki ezzel zaklat folyamatosan. Keressen más lányt ha ennyire nem felelsz meg neki.
 5/18 A kérdező kommentje:

De köztünk szó sincs járásról. Eleve csak ismerősök vagyunk.

És sajnos élből el sem küldhetem, mert vele kell most dolgoznom egy projekten. -.-

2012. nov. 25. 18:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
1 percig legyél dögös és nőies, amilyennek látni szeretne, és ez az 1 perc alatt küldd el a pics@ba!
2012. nov. 25. 18:25
 7/18 anonim ***** válasza:
A GYK álomnője vagy!! :O :DDDD
2012. nov. 25. 18:28
 8/18 anonim ***** válasza:

"mert milyen jó csaj lehetnék"

Szimplán, egyszerűen mondd a képébe:

"Nem neked akarok megfelelni! Nem neked akarok jó nő lenni!"

Annak a szemében, aki szeret, pont így leszel jó nő, ahogy most vagy.

Ha újra és újra felhozná a témát:

"Ezt már egyszer megbeszéltük. Ne akarj nekem segíteni, mert nincs szükségem segítségre."

2012. nov. 25. 18:31
 9/18 anonim ***** válasza:

De ez neked miért számít? Csak egy ismerős, nem? Vagy akarsz tőle valamit? Mert ha akarsz, akkor én a helyedben nem élném bele magam egy kapcsolatba vele, mert aki már azelőtt meg akar változtatni, hogy még össze se jöttetek... háát...köszönöm, de én ebből nem kérnék. :)

Ha pedig nem akarsz tőle semmit, csak zavar a véleménye, akkor egyszerűen hagyd figyelmen kívül, ez nem annyira fontos dolog, hogy foglalkoznod kelljen vele!

10/18 anonim ***** válasza:
ha kész a projektetek,akkor küld el őt. nekem tetszel 18/F
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!