Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy lányt. Nagyon jóban voltunk, de. MI VAN?
Figyelt kérdés
De mikor próbálkoztam és nemet mondott( hogy ő most nem szeretne többet, csak barátként szeret), azután megindult a leejtőn a dolog. Előtte rengeteget beszélgettünk stb., de most alig beszélünk. Az előtt odajött hozzám, megölelt, beszélgettünk stb. Most szinte csak köszönő viszonyban vagyunk, mi történt vele? Fél tőlem vagy mi van? Mit tegyek?
Qrva szar érzés! :@
2012. nov. 22. 18:52
1/4 anonim válasza:
Menj oda hozzá és kezdj el beszélgetni vele valamiről. Lehet, hogy megijedt, hogy ha odamenne és megölelne, akkor félreértenéd vagy nem tudom. Próbáld meg és kiderül. :)
Szorítok nektek. :)
2/4 anonim válasza:
2 választásod van: -Vagy elfelejted és keresel mást
-Vagy elfogadod hogy csak barátként kezel és később talán lesz belőle még valami.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogyha beszélni próbálok vele rögtön el kell mennie valahova vagy közömbös, flegmázik. Szóval ja, látványosan kerül. Csak nem értem mért, nem tettem semmi olyat neki. Az hagyján, hogy visszautasított, ez van, benne van, de hogy levegőnek nézzen... :/
2012. nov. 22. 19:01
4/4 anonim válasza:
De ha mindig el kell mennie valahova, amikor beszélgetni próbálsz, akkor szerintem hagyd a francba. Vagy próbáld meg elmondani neki, hogy legyetek csak barátok és legyen minden úgy mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!