Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj az neki, hogy szeretek "szürke kisegér" lenni?

Figyelt kérdés

Szeretek sétálni, filózni dolgokon. Szeretek tanulni, szeretem a visszafogott, nőies ruhákat, olykor a sportos ruhákat.

Szeretek kosarazni,lovagolni, és küzdősportra járni. Szeretek főzni és rajzolni.

Nem szeretem a ricsajt, a ripacskodást, a magamutogatást, ha meg akarnak vezetni.

Én szeretek egyszerű lenni, csendes és visszafogott. Nem akarom ,hogy a fiúk észrevegyenek, nem akarok az osztály dögös macája sem lenni.

És ezt nem képes megérteni az a srác, akivel nemrég megismerkedtem közelebbről. Most folyton azzal nyaggat, hogy legyek kirívóbb, meg sminkeljek, meg járjak diszkóba... mert milyen jó csaj lehetnék. Hát köszönöm nem. De állandóan ezzel macerál és kezd elegem lenni belőle. Hogy értessem meg vele, hogy én így érzem jól magam? Egyáltalán miért bántja, hogy én ilyen vagyok?

2012. nov. 25. 18:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

tök jó én is ilyesmi vagyok csak férfiba.

Én eleve úgy vagyok ezekkel a tulajdonságokkal hogy emiatt kevésbé vagyok sikeres úgyhogy én nem is tartok kapcsolatot más emberrel.

A legkevésbé arra volna szükségem hogy b*tassanak hogy változzak az ő kedvükre...

2012. nov. 25. 18:34
 12/18 A kérdező kommentje:

Én már lefutottam ezeket a köröket vele. Mondtam ,hogy nem érdekel, milyennek gondol.

De valami álomvilágban él. Ha valami olyan dolgot fedez fel rajtam, ami az ő ízlése felé hajlik pl. van egy szitakötős kitűzőm, erre mikor meglátta "látom azért kezdesz nőiesedni a kedvemért"

Erre most mit mondjak? Mert az a válasz, hogy Nekem ez a kitűző 1000 éve megvan... persze persze -.-'

Beképzelt ...

2012. nov. 25. 18:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Jaj, már. Az ilyeneket szimplán levegőnek kell nézni. Mert, ha felhúzod magad, akkor neki kedvezel. Úgy érzi magát tőle, hogy "á, érdeklem!".

A kitűzős dologra ezt reagáltam volna:

Kis mosoly... "Ó, igen? De te még mindig nem jössz be nekem egy fikarcnyit se"

2012. nov. 25. 18:46
 14/18 A kérdező kommentje:

Ezt is próbáltam már. (sóhaj)

Erre valami olyasmit reagált, hogy szereti a nehéz eseteket.

Bármit mondok, minden lepereg róla. -.-

2012. nov. 25. 18:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekelhet ez a srác, ha ennyit filózol rajta.

Pedig elmondásod alapján eléggé felszínesnek tűnik.

2012. nov. 25. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez a csóka teljesen olyan lehet, mint VV Alekosz :D:D
2012. nov. 25. 19:17
 17/18 A kérdező kommentje:

"Nagyon érdekelhet ez a srác, ha ennyit filózol rajta"

Hát, igen. Minden nap legalább 2 órát össze vagyunk zárva. Ha nincs szerencsém kettesbe, ha van szerencsém többesbe.

A tanulást nem fogom miatta hanyagolni, ha kell megcsinálom egyedül a projektet. Igaz így is az úszásról kellett lemondanom, hogy tudjak foglalkozni a feladatunkkal.

2012. nov. 25. 22:45
 18/18 anonim válasza:

"Nem szeretem a ricsajt, a ripacskodást, a magamutogatást, ha meg akarnak vezetni."

Én is így vagyok ezzel...Engem se szoktak megérteni.

"Egyáltalán miért bántja, hogy én ilyen vagyok?"

Mert egy érettlen kis takony a gyerek. Fogalma sincs mi az érték.

Mondjuk az egész társadalommal van sajnos probléma, ami így is úgy is egyre degeneráltabb lesz. Az ember csak annyit tud tenni, hogy önmaga marad.

2012. nov. 25. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!