Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Van még valaki így?
Sziasztok!
28 éves nő vagyok, 1 gyermek édesanyja.
A Férjem egy tapló, de képtelen vagyok elhagyni.
Biztosan nincs bennem szerelem iránta, mint inkább megszokás.
Állandóan haverokkal van, le vagyunk tojva a gyerekkel, és ha itthon is van, nem segít semmit, csak sportot néz.
Nem értem mi tart vissza, egyszerűen képtelen vagyok szakítani vele. Talán sajnálat, vagy elképzelni nem tudom :(.
Talán ha lenne kiért vagy miért tovább lépni, megtenném, de félek.
Sokat sírok emiatt, egyedül érzem magam a házasságomban.
Barátnők nem nagyon vannak, így még ez sincs aki elterelné a figyelmemet a hétköznapok szürkeségétől.
Én vagyok csak így egy kapcsolattal, vagy van köztetek is ilyen?
Kérlek írj kort is.
Gyermektelenek és gyerekek ne írjanak kérem...
#1-es!
A gyerekre nem ezt értettem, hanem a tapasztalatlan 17-21 éves emberre, akinek se kutyája se macskája.
Köszönöm a választ.
Nálunk ez volt a szitu...nagyon nehéz volt,4 éves közös gyerkőc van.Rengeteget sírtam és idegeskedtem.Aztán lelépett egy 26 éves r.banccal.Ami akkor nagyon fájt-mert egyedül maradtam.DE! Azóta 100-szor nyugodtabb az életem,nem idegeskedem és sírok miatta és a közömbössége miatt,a gyerekkel is s100-szor türelmesebb vagyok,magam ura vagyok,azt eszünk,amit a gyerek akar,nincs fölösleges pénzkidobás fölösleges dolgokra,stb....azt nem mondom ,hogy könnyű az élet társ nélkül,egyedül eltartani háztartást,gyereket,mellette dolgozni is...de sokkal jobb az életem és sokkal boldogabb vagyok,visszatértem régi önmagamhoz,újra visszajöttek a régi barátok...stb...
40 N
Nem tudom, hogy engem megcsal-e.
Csak úgy érzem, hogy ha nem kellek akkor megmondaná... rúgjon ki, vagy hagyjon el, de megőrülök a bizonytalanságtól.
Mosok, főzök, takarítok, vasalom a ruháit, nevelem a gyerkőcünket, és úgy érzem, hogy ő semmit nem tesz azért, hogy működjön a kapcsolat.
Ennek ellenére képtelen vagyok lépni, ezért kíváncsiskodom, hogy ezzel csak én vagyok így, vagy vannak ilyen típusú emberek mint én?
"inkább megszokás" -> Kisebbik ok
"Talán ha lenne kiért vagy miért tovább lépni, megtenném, de félek" -> Nagyobbik ok, ki is mondtad.
A félelem az, ami visszatart. Az ember alapvetően társas lény, félsz, hogy egyedül maradsz, a másik oldalról pedig ott a megszokás. Ezrek és ezrek élik így le az életüket. Egyet nem vesznek figyelembe: mindenkinek egy élete van, ahol a legnagyobb érték az idő. Mindenki a legjobbat érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!