Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szürke lifestyles óvszer jó ilyen méretre? Tovább lent
Figyelt kérdés
barátomnak vettem, de nem nagyon tudom a mérteteit, óvszert is most elősször veszek, így elég tapasztalatlan vagyok, és nem találtam meg az óvszeren a méretezést, és végül ilyen 3db-os szürke lifestylest vettem
a barátom méretei kb: hossz: 10-13cm között , vastagság olyan 4 cm körül van.. mint mondtam a dobozon nem találtam méretezést, ez jó lesz neki?? ha kibontom és megnézem h kb mekkora utána még felhasználható később vagy inkább ne bontsam ki??
2013. jún. 26. 13:23
1/6 anonim válasza:
Ne bontsad ki mert úgy már nem lesz használható! Hogy jó-e neki azt nem tudom
2/6 anonim válasza:
ne bonsd ki akkor dobhatod is el. biztos jó lesz az neki ne aggódj.
3/6 A kérdező kommentje:
de nincs rajta semmi méret.. akkor honnan kéne tudnom:SS
2013. jún. 26. 13:27
5/6 A kérdező kommentje:
uccsónak köszi, igen ilyet vettem, de itt sem találom a méretet..
2013. jún. 26. 13:33
6/6 anonim válasza:
Ha megnyitod a honlapot, a tulajdonságok alatt az "Alak és forma" résznél oda van írva a képbe, hogy 54 mm az átmérője! Hosszra kb 190-198 mm között van. Attól függ hol nézed, melyik honlapon, mert sok helyen kicsit egymástól eltérő adat van. Szerintem ez az egyik legjobb óvszere a Lifestylesnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!