Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjatok tanácsot! Kezdeményezz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tanácsot! Kezdeményezzek én, vagy inkább hagyjam az egészet? Netes ismerkedésről lenne szó.

Figyelt kérdés

Myvipen "szembejött" egy nagyon helyes srác, a kiírásai és a képei alapján is jófejnek, aranyosnak tűnik. Mivel nincs már ott a Rejtve funkció, ezért látható ha megnézem az adatlapját és fordítva. Ő lassan egy hete minden nap megnézte az adatlapomat!!:) És persze én is az övét.. neki ki van írva az msn címe de nem merem felvenni, pedig sztem aki kiírja nyilván azért mert nem gond neki ha ismeretlenek felveszik. Az én címemhez az van írva, hogy egy üziért cserébe megkaphajtó ..:))

Iwiwen pedig van egy alkalmazás ahol ő is fennt van és rá lehet kattintani ha tetszik NÉVVEL vagy NÉV NÉLKÜL.. de valahogy nem merem névvel :S Meg mi van ha van barátnője.. myvipen egyedülálló iwiwen nincs kiírva... Szóval nem tudom szerintetek kezdeményezzek vagy várjak még kicsit, hátha? Azért csak nem azért nézi meg az adatlapom emrt csúnya lennék? :D Am ő 18 éves én pedig ősszel töltöm a 17-et.

Bocsi, ha elég hosszúra sikerült! :$

2009. jún. 17. 15:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok a netes ismerkedés híve, de hozzá nem vezet egy közös ismerős sem, és Ő egyszerűen annyira tetszik *.* :))
2009. jún. 17. 15:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Jaj még egy dolog:D : lehet hogy ez tök marhaság, de még a horoszkópok szerint is elvileg kialakulhat vmi..:D bár sztem ezekre nem lehet hagyatkozni :)
2009. jún. 17. 15:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok a netes ismerkedés híve de van ismerősöm akinek bejött,én a helyedbe felvennném msn re attól még nincs semmi max beszélgettek egy jót
2009. jún. 17. 15:14
 4/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ !
2009. jún. 17. 15:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vedd fel msn-re :)

NEM VESZÍTHETSZ SEMMIT :) az írásodból kiderül hogy tetszel neki úgyhogy gyorsan csapj le rá!!!!! különben én csapok:D

2009. jún. 17. 15:20
 6/14 A kérdező kommentje:
de édes vagy!:) köszi szépen!!
2009. jún. 17. 15:20
 7/14 anonim ***** válasza:
hát:P az én barátommal is így ismerkedtem meg:$ megnézte az adatlapomat én meg felvettem, h elpanaszoljam neki h mennyibe köcsög velem az előző pasim és h mennyire elszartam az érettségimet:D és lám.. úgy belezúgtam mint az oroszlán a bárányba:P és ő is belém annyira dúl a láv:):$ sztem próbáld meg:D
2009. jún. 17. 15:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Nyilván tetszel neki, különben nem nézegetne naponta ;) Lehet, hogy csak félénkebb az átlagnál, szerintem nyugodtan vedd fel. Vagy ha te is bátortalanabb vagy, akkor csak küldj neki egy üzenetet a msn címeddel, hogy ha van kedve, vegyen fel... Szerintem :)
2009. jún. 17. 15:32
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi :) hát igen picit félénk vagyok, úgy vagyok vele hogy "biztosra megyek" :D de hát mi az ami biztos ebben az esetben?:) lehet h erőt gyűjtök és felveszem... imdákozzatok:)
2009. jún. 17. 15:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Megint az előző vagyok, csak azt elfelejtettem mondani, hogy unokaöcsém is így ismerkedett meg a bnőjével. A csajszi ugyanígy meglátta a neten, és felvette msn-re :) Ez ilyen egyszerű, látod? :)) És tök jól esett unokatesómnak...:) Na, sok sikert csapj bele!!!
2009. jún. 17. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!