Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjatok tanácsot! Kezdeményezz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tanácsot! Kezdeményezzek én, vagy inkább hagyjam az egészet? Netes ismerkedésről lenne szó.

Figyelt kérdés

Myvipen "szembejött" egy nagyon helyes srác, a kiírásai és a képei alapján is jófejnek, aranyosnak tűnik. Mivel nincs már ott a Rejtve funkció, ezért látható ha megnézem az adatlapját és fordítva. Ő lassan egy hete minden nap megnézte az adatlapomat!!:) És persze én is az övét.. neki ki van írva az msn címe de nem merem felvenni, pedig sztem aki kiírja nyilván azért mert nem gond neki ha ismeretlenek felveszik. Az én címemhez az van írva, hogy egy üziért cserébe megkaphajtó ..:))

Iwiwen pedig van egy alkalmazás ahol ő is fennt van és rá lehet kattintani ha tetszik NÉVVEL vagy NÉV NÉLKÜL.. de valahogy nem merem névvel :S Meg mi van ha van barátnője.. myvipen egyedülálló iwiwen nincs kiírva... Szóval nem tudom szerintetek kezdeményezzek vagy várjak még kicsit, hátha? Azért csak nem azért nézi meg az adatlapom emrt csúnya lennék? :D Am ő 18 éves én pedig ősszel töltöm a 17-et.

Bocsi, ha elég hosszúra sikerült! :$

2009. jún. 17. 15:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
kösziiii:)
2009. jún. 17. 15:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Hallgass olyanra, aki szintén nem híve a netes ismerkedésnek - bár szerintem nincs ember, aki ezt ne mondaná :D

Nem kifejezetten párkeresős oldalon barangolt, sőt. Kifejezetten nem olyan volt az oldal, ezért is a tagja.

Meglátott egy képet, egy tök üres adatlapot, és írt egy kommentet. A kommentben semmi de semmi extrát nem írt, ő mégis visszanézett, meglátott egy képet és egy kitöltött adatlapot, és ott hagyott egy kommentet.

Ez így ment 1-2 napig.

Aztán e-mailcím csere. Elkezdtek levelezgetni.

Ez így ment 3-4 napig.

Aztán msn. Hajnalokba nyúló beszélgetések.

Ez így ment 1 hétig.

Aztán találkozás élőben. Kilométeres séták, többórás beszélgetések.

Ez így ment egész álló nap.

Innen már egyértelmű: adott egy leány (én) és egy férfiú (ő), és egy szép párkapcsolat.

Ez így megy több, mint fél éve. :)

Szóval mi ebből a tanulság: Nézz rá, írj neki, vállald önmagad, találkozzatok, és legyetek boldogok nagyon nagyon sokáig! :)

(22/L)

2009. jún. 17. 22:01
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nagyon aranyos vagy ! :)
2009. jún. 17. 22:31
 14/14 A kérdező kommentje:
oooh már nem naon nézi az adatlapom...:S mi legyen??
2009. jún. 18. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!