Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok tanàcsot mit rontok el az ismerkedés során?
Figyelt kérdés
35 éves àtlagos dolgozó nő vagyok. Szintèn átlagos férfiakkal ismerkedem, főleg 35-50ig korban.
Sem a stílusom sem a külsőm nem utal erre, nem vagyok könnyűvérű, mègis mindenki csak kalandot , egyèjszakást, barátság extrákkal dolgokat akar tőlem. Vagy 43 èvesen “ majd lesz valami” azért nem házassági terveket várok , de valami elképzelése legyen már a jövőről.
2023. nov. 17. 16:51
1/33 anonim válasza:
35 évesen hiába nézel ki jól. Mivelhogy nem vagy foglalt, gyerekes anya ezért azt hiszik a debilek, hogy valami baj van veled és nem is akarnak tőled többet. Természetesen magukból indulnak ki, mert velük is van gond. Valamint lehetőség, hogy eleve nem akarnak többet, mint szex. Nem jó emberekkel ismerkedsz.
2/33 A kérdező kommentje:
Próbálom kiszűrni aki csak szexre utazik, de elkeserítő, hogy szinte mindenki?!
2023. nov. 17. 17:21
3/33 anonim válasza:
19 vagyok és ugyan ezt tapasztalom a párkeresésben. Hát sok sikert nekünk ebben a sz@r helyzetben:D.
4/33 A kérdező kommentje:
Neked is sok sikert, nem örülök hogy fiatalabb korosztàlyban is ez a probléma.
2023. nov. 17. 17:30
5/33 anonim válasza:
A mai "férfiakból" egyre több van, kevesebb a férfi sajnos.
6/33 anonim válasza:
Hogyha kizárólag ilyen férfiakkal találkozol, akkor:
- rossz helyen ismerkedsz,
- rossz paraméterek alapján szűrsz,
- nincs rendes szociális életed, így nincs miből szűrni,
- magasak az elvárásaid és amilyen férfiakkal ismerkedsz csak szexet akarnak tőled.
Léteznek normális férfiak, így mindenképpen gondolkozz el, mit tehetnél másképp, hogy velük is ismerkedj!
7/33 A kérdező kommentje:
6. Neten ismerkedek nagyrészt. A szűrő a kor amit itt megadtam 35-50 ig és távolság 80km, de volt hogy az egész megye. Szociális életem hiába van, ha a környezetemben szinte mindenki családos. Úgyhogy nem egyszerű.
2023. nov. 17. 17:44
8/33 anonim válasza:
7: Próbálj meg változtatni a szociális életeden, ne csak a megszokott programokra járj, hanem keress olyan helyet, ahol új embereket ismerhetsz meg. Tőled függ mivel töltöd a szabadidőd.
9/33 A kérdező kommentje:
8 Nem igazàn van kivel, mert mint mostam minden barátnőm családos. Potyautasnak meg nem szívesen mennék.
2023. nov. 17. 18:01
10/33 anonim válasza:
A neten a pasik 80%-a házas vagy szexhajhász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!