Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok tanàcsot mit rontok el az ismerkedés során?
35 éves àtlagos dolgozó nő vagyok. Szintèn átlagos férfiakkal ismerkedem, főleg 35-50ig korban.
Sem a stílusom sem a külsőm nem utal erre, nem vagyok könnyűvérű, mègis mindenki csak kalandot , egyèjszakást, barátság extrákkal dolgokat akar tőlem. Vagy 43 èvesen “ majd lesz valami” azért nem házassági terveket várok , de valami elképzelése legyen már a jövőről.
Kedves kérdező!
Amikor ilyeneket olvasok, kinyílik a bicska a zsebemben és rendkívül ideges leszek. Még mielőtt leírtad volna, biztos voltam benne, hogy neten ismerkedsz, ahogy férfiként én is.
Amikor azt írtad, hogy "átlagos" férfiakkal ismerkedsz, ledobtam az ékszíjat. Ugyanis teljesen biztos vagyok benne, hogy akikkel te ismerkedsz, azok messze vannak az átlagtól, mégpedig felfelé. És ha ebben igazam van, akkor az mindent megmagyaráz.
Hadd kérdezzem meg, társkereső profil alapján milyen típusú férfiakkal ismerkedsz? Gondolok itt kinézetre, testalkatra, magasságra, öltözködésre, képek minőségére, hobbikra, pénztárcára. Ha ezeket le tudod írni, akkor megmondom, hogy valóban átlagos férfival ismerkedsz-e vagy sem.
12 Leírtam milyen kor ès tàvolság alapjàn szűrök.
Nemtudok konkrét ideàlt mondani, mert tetszett már 190 magas nagydarab férfi is, és 175 magas vékonyabb alkatú is. Közhely de vagy meg fog a képe alapjàn a vagy nem. Hobbi alapján annyiban szűrök aki làthatóan bulizós partyzós arc nos vele nem tudnék azonosulni. Pénztárca alapján nem szűrök, a fizetést nem is sokan adják meg ès nincs is mindenhol erre opció.
#13 Akkor kicsit kifejtem, hogy mire gondolok. Ugye neten csak profil, azon belül is leginkább a fényképek alapján lehet ítélni.
Egy átlag férfi profil így néz ki a te korosztályodban:
Vacak, rosszul beállított, rossz fényviszonyok közt lőtt, homályos, olcsó telefonnal készült szelfik, esetleg pár kép, amit az exük lőtt, aki még annyit sem ért a fotózáshoz, mint ő maguk. Maga az ember unott, komor képet vág, enyhén pocakosodó, kopaszodó, őszülő, stílusban teljesen átlagos, olcsó fast fashion cuccban, esetleg melós ruhában pózol. A kép rosszabb esetben a félhomályos konyhában, jobb esetben az 5 évvel ezelőtti pisai nyaraláson készült a ferde toronnyal a háttérben. Természetesen maga az ember is átlagosan néz ki, amolyan kiégett családapa, megfáradt melós kinézetű. Mint akik az utcán is jönnek veled szembe.
Na, ha ezeket a profilokat kiszűröd, akkor nem átlagos férfiakkal ismerkedsz és ennek megvan a következménye.
14 Már ne is haragudj, az alkat vagy a magasság, kopaszodás az adottság de egy normális ruházatban ami nem melós ruha vagy mackónadrág, és normàlis környezetben kèszít pár képet magáról vagy valakit megkèr.
Vagy akkor ezt megfordítva, ha az általad leírt lenne az átlag, akkor én átlag feletti volnék? ( Nem tartom annak magam) csak mert normális képeim vannak, nem macinacis papucsot szettben a konyhában vagyok csapzott hajjal fotózva…
Mert ha férfiak között az általad leírt az àtlag….
Nők között bevallom fogalmam sincs mi az átlag, mert nem követem a nőket.
Nem tudom, hogy átlag feletti vagy-e, de a nők általában sokkal több energiát fektetnek önmaguk prezentálásába a valóságban is és online platformokon is. Úgy gondolom, hogy a prezentálás módjából nem érdemes következtetéseket levonni egy férfi esetén. Inkább próbáld meg azt nézni, hogy az adott férfi milyen adottságokkal rendelkezhet a valóságban. Persze egy jóképű fotogén férfi többnyire mindig jóképű lesz, de egy tök átlag, pocakosodó férfiről is lehet vonzó címlapfotót lőni, ha profik veszik kezelésbe.
Amúgy te milyennek írnád le az általad választott profilokat?
Illetve nem mindegy a platform sem.
16 Nemtudok egy sablont ráhúzni , hogy milyenek.
Nagyrésze elvált de semmi más sablont nem tudok elmondani. Külsőleg , munkában változatos.
Több társkeresőn fent vagyok de a szempontok mindenhol ez.
18 Ezt látatlanban nem tudhatod. Meg nem igazán értem, ez egyértelmű , mindenki a számára legjobbat akarja kiválasztani ….
Senki nem fogja azt mondani, hogy koszos ruhájú kopaszodó embert keresek aki nem veti meg az italozást….
A férfiak is úgy kezdik sokszor csinos és kedves nőt keresnek….. nem csapzott banyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!