Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nőknek kell tudni vonzódni a partrenerükhöz?
Itt a férfiaknál semmilyen módon nics figylembe véve, hogy nem tudnak vonzódni az adott partnernez csak megy a szokásos duma mint menj át a homoszexuálishoz, dugd bele egy darálóba,kasztráltasd magad, ad lejebb az igényeidet túlsúlyos nőkig stb...
(Kb mintha ha azt várnák,hogy visszanyeljük a felöklendezett hányást)
De ha a nők szerint a pasi akár csak egy ponton is megbukik akkor máris megy a makacskodás és a kényeskedés "DeHáT NeKeM VoNzÓdnOm KelL a PaRTnEreMheZ"....
30 foly.köv
Valamint, ha egy csávó sír,rí, hogy nem talál nőt, (mint te is) két lehetoseged van (ill 3) 1, Lejjebb adod az igényeidet! (Ez nem a tulsulyos nő erdeke, hanem a tiéd) 2, fizetsz erte, 3, egyedül maradsz.
Ha nem akarsz fizetni érte, se lejjebb adni, akkor ne szexelj!
Szívesen 😇
Nem olvasom végig az összes kommentet!
Kérdező mi a nyomorod?
Egy jó külsejű férfi és ugyan ilyen nő lazán ismerkedik egymással.
A gubanc akkor van pl ha ott egy undorító dagadt srác és nem érti meg hogy neki nem jár a modell.
"Ennek ellenére itt pasikat szinte ráakarják kényszeríteni a túlsúlyos nőkre mert ha azt modnják h nem kell akkor egyből jönnek az olyan kommentek de felszínes vagy, mekkora egy nő gyülölő vagy, miért bántod őket"
Nem ezt szokták MONDANI, hanem ezt szokták REAGÁLNI arra, hogy pasik csomószor felszínesnek nevezik a nőket, amiért azoknak megvannak a maguk sokszor elvárásai külsőleg-belsőleg, miközben másik oldalról ugyanezen az alapon lehetne felszínesnek nevezni a férfit is, aki gyakran több kategóriával maga fölé lő a párkeresésben.
"magyar pasiknak"
Attól függ, milyen pasiknak. A gond ott kezdődik, hogy egy mondjuk 6/10-es csaj nem ekvivalens sajnos egy 6/10-es férfivel (külsőleg nézve). Rosszabb a felhozatal, ezt a számtalan női hozzászólás is tanúsítja, meg az én szemem is, pedig én szintén férfi vagyok. Egyet kell értsek azokkal a válaszolókkal, akik szerint nőben jóval több a vonzó, mint férfiben. Emiatt létezhet az a jelenség társkeresőn (merthogy társkeresős felmérés), hogy a nők sokkal több férfit látnak átlag alattinak, mint fordítva. És emiatt létezik ez is, hogy 10-ből 7-8 nő szerint a felhozatal egyenesen katasztrofális. Noha ezt nem csak külsőre szokták mondani, de az OkCupid-os felmérés külső vonzalomra gondolt ha jól tudom.
A magyar férfiakkal szerintem az a gond, hogy nagy többségük jellegtelen, stílustalan, emiatt jóval kevésbé feltűnő jelenség egy férfiban hasonló szintű nő, mint nőben. De ezen lehetne segíteni, mert pl. egyes nyugati országok férfiait (pl. Ausztria) átlagosan jóval vonzóbbnak ítélik meg a magyar nők. Rendben, hogy 3-4-szer módosabb ország, de az alapmondat akkor is igaz: "ezen lehetne segíteni", legfeljebb egy magyarnak hosszabb ideig kéne kuporgatnia stílusosabb ruházatra, frizurára, satöbbire. Tehát nem feltétlen lesz igaz az, hogy "nem tehetek róla, hogy nem vagyon vonzó/csúnya vagyok/nem vagyok helyes", szerintem sokan igenis tudnának vonzóbbak lenni, különben nem látnák pl. sokkal vonzóbbnak az osztrák, brit, holland, stb. férfiakat. Nem hinném, hogy ott egyszerűen jobb pasik születnek és kész, hanem egyszerűen igényesebbek, jobban adnak magukra.
Szerintem amúgy a hölgy, akit linkeltél, csinos és különleges arcú kategória, 100%, hogy nagyon meg fogja válogatni a partnerét kívül-belül.
És ezzel el is érkeztünk egy másik problémához is, ami félreértésekre szokott okot adni: ahhoz, amikor férfiak állítják, hogy átlagos nők is elutasítják őket, pedig ők is átlagosak. A fent említett dolgok mellett az alábbi félreértés szokott ilyenkor történni, levezetem egy példán keresztül:
a linkelt nő (nálam) hiába 6/10 kategória arcra és testalkatra, ő maga úgy fog gondolkodni, hogyha ő nagyon ad magára (ruházat, bőr, frizura, sport, drágább holmik), és emellé szociálisabb, nyitottabb személyiség is (hisz meg meri magát mutatni országnak-világnak a közösségi médián), akkor ő magáról azt fogja gondolni, hogyha ezeket ő hozza, magas szinten igényes, sokad ad magára (nem csak egy alap külső létezik), akkor a párkeresési "képlet" nem csak annyiról fog szólni, hogy 6/10 vs. 6/10, nem csak annyit fog elvárni a pasitól, hogy arcra elfogadható legyen, hanem átlagon felüli dolgokat is el fog várni a pasitól is. Ha már ugye a pasi ennyi mindent nem tud alakítani a külsején, akkor más, átlagon felüli dolgokat fog elvárni. De a magas szintű külső igényességet biztosan, már ami férfiból kihozható. Vagy például nem fog összejönni zárkózott, félénk férfiakkal.
Szóval nem csak az alap külsőn (arc, testalkat) fognak múlni itt a dolgok, mindig nézd meg azt is, hogy a nő milyen szinten ad magára, milyen szinten igényes az alap kinézet mellett, és akkor kevesebb csalódás fog érni. És ez nem is feltétlen fog jelenteni "lejjebb adást", egyszerűen próbáld meg a hasonló kalibereket megtalálni, vagy pedig te is próbálj meg valamiben átlag fölötti lenni (ami a kiszemelt női körnél annak számít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!