Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nőknek kell tudni vonzódni a partrenerükhöz?
Itt a férfiaknál semmilyen módon nics figylembe véve, hogy nem tudnak vonzódni az adott partnernez csak megy a szokásos duma mint menj át a homoszexuálishoz, dugd bele egy darálóba,kasztráltasd magad, ad lejebb az igényeidet túlsúlyos nőkig stb...
(Kb mintha ha azt várnák,hogy visszanyeljük a felöklendezett hányást)
De ha a nők szerint a pasi akár csak egy ponton is megbukik akkor máris megy a makacskodás és a kényeskedés "DeHáT NeKeM VoNzÓdnOm KelL a PaRTnEreMheZ"....
Tinderen örölük ha 2 hetente összejön egy match és abból kisül egy randi.
"Akkor ne szexelj, engem nem érdekel különösebben."
Nem tudom férfi vagy e de próbáld ki, hogy max kivered néha de amúgy nagyon vágynál egy nőre.
Élőben miért nem ismerkedsz?
(#19)
És miért kéne bárkit érdekeljen, hogy te nagyon vágysz egy nőre..? Őszintén érdekel mégis miféle megoldást szeretnél erre.
Akkor is minden nőnek jogában áll csak számára vonzó pasival összejönni, ha neked dughatnékod van és akkor is, ha nem.
„Nem tudom férfi vagy e de próbáld ki, hogy max kivered néha de amúgy nagyon vágynál egy nőre.”
És? Szerintem sok férfi élhet így, évekig „próbálják”, mert nemigen jön össze partner szexre se, fizetőshöz meg nem szeretne menni. Túlélik. Milyen megoldást javasolsz? Ha tetszem neked, tegyem szét, mert te már nagyon kivagy?
14
Sehol nem irtam ilyet! Mindkét reszről felszínes. Akár nőről akar férfiről van szó! De ez NEM BAJ!!!
Pont ez a lényeg. Viszont, én itt olyat még nem láttam, hogy valaki azt mondta volna itt nőként, hogy: "dagadt vagyok, és marpedig megerőszakolnálak te alfahím"
Olyat viszont láttam, hogy leírta a mocsadék fajtád, hogy a nőnek miért is fontos???? "Hisz ott a sikosito!" - neki nem kéne, hogy fontos legyen!" 😏😏😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!