Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legfrissebb statisztikák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legfrissebb statisztikák szerint egy átlag magyar dolgozó havi 30 ezer forintot tud félretenni a megélhetésen felül. Az átlagos nőknek hogy jut gazdag pasi?

Figyelt kérdés

30 ezer forint... az manapság semmi. Ha veszünk egy átlag lakást, az 80 millió forint akár már egy vidéki városban is, mire valaki összegyűjti rá a pénzt átlag megtakarításból az 223 év. De addigra meg már az lesz a gond, hogy túl öreg lesz a pasi, mivel már sokaknak a 30 éves pasi is öreg, hát még a 223 éves múmia.

Mégis minden átlagos nőnek is már elvárása egy saját hitelmentes lakás. Ha csak az átlag fölötti bikinimodell csajoknak lenne elvárása, akkor azt mondanám oké, ők megtehetik, rájuk mindig is nagy volt a kereslet. De manapság hogyhogy egy átlagos nőnek is ekkora igényei vannak mint pár éve még egy szupermodellnek voltak?

2023. nov. 13. 14:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Elvárni bármit lehet. Aztán akinek van 2 működő agysejtje, az időben rájön, hogy ő Kati a kisboltból, és nem Kate Bekinsale, így beéri Bélával, a TAXI-ssal, vagy Zolival a rendőrrel.
2023. nov. 13. 14:57
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Mindenkinek lehetnek elvárásai. Nem értem ezt a fajta elégedetlenkedést a féfiak részéről. Igen, minden nő gazdag férfit akat, igen minden férfi szép nőt akar. Ezek ösztönös dolgok. Mert egy gazdag férfi megtudja védeni a nőjét, egy szép nő, pedig valószínűleg egészséges utódokat hoz világra. Valósznű, hogy ez pár éve is így volt, meg pár évszázaddal ezelőtt is. Csak az internet megjelenénésvel, sokkal láthatóbbá vált átlag emberek számára mások fényűzése és így nyiltabban merik vállalni, hogy erre vágynak és az hogy egy hitelmentes lakással rendelkező férfit akarnak, az szinte semmi elvárás. Hisz annyi gazdag férfi van, amit meg ők kérnek az a minimum ahhoz képest. Meg persze ebben nagy szerepet játszik a feminizmus, mert már egy átlagos élethez sem kell férfi, maguknak is megtudják teremteni. Értem, hogy ez bennetek fuszrációt okoz, de elkellene fogadotok, hogy nem a nők elvárásait kell lenyomni, hanem nektek kell gazdagabbá válnotok. Hogy jobb opciók legyetek.
2023. nov. 13. 15:04
 3/15 anonim ***** válasza:
64%

Sehogy. Inkább szegény pasival járnak. Ismerek több férfit is, aki nála gazdagabb nővel jött össze.

Van hogy a lakást is a nő hozta. Ideje lenne abbahagyni ezt a baromságot mostmár.

2023. nov. 13. 15:12
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

Ha kosárlabda csapatba elvárás a 185 cm , akkor senkit nem érdekel Balázska nyomora hogy őt 168 centivel nem veszik be.

Legyél gazdag vagy kuss és fogadd el a boldog magányt. Minden nőnek kit lakással rendelkező férfi.

2023. nov. 13. 15:19
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
"Mégis minden átlagos nőnek is már elvárása egy saját hitelmentes lakás" - itt tévedsz. Az elvárás, hogy önállóan éljen, bizonyos kor felett egyedül is, csak ne a szülői fészekben, ahol még 40 évesen is anyuka mos-főz rá. Hogy albérlet, hitellel terhelt vagy anélküli ingatlan, az senkit se érdekel, mégis szerinted hányan kérik el a lakásod tulajdoni papírjait az első randin? Nem ezért pattintanak, ne aggódj.
2023. nov. 13. 15:25
 6/15 anonim ***** válasza:
33%

4: Valamennyire jól látod, csak a nőknél is a 185cm az elvárás, nem a lakás.

Ha jóképű 190centis férfi vagy, a gazdag nő szülei fognak lakást venni nektek a házasság után… és ez való életben megtörtént esemény.

2023. nov. 13. 15:26
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

"Értem, hogy ez bennetek fuszrációt okoz, de elkellene fogadotok, hogy nem a nők elvárásait kell lenyomni, hanem nektek kell gazdagabbá válnotok. Hogy jobb opciók legyetek."

Inkább azt mondom, hogy rengeteg nőnek türelmesnek kellene lennie. 30-35 alatt azért annyira sok kifejezetten gazdag férfi nincsen, még diplomás munkakörökben is 400e Ft körül veszik fel a pályakezdőket. Persze mire 35 lesz addigra már feltornázza 600-800e - 1m forint körülre. Itt hibáznak a nők: ők már ebbe akarnak beleülni rögtön 23-25 évesen, persze az már nem tetszik nekik, hogy a 35 éves férfi bizony nem úgy néz ki, mint a 25 éves évfolyamtársaik. Nameg látják, hogy a Maris összejött a jó kiállású gazdag sráccal, és azt hiszik - mint az idézetben -, hogy nekik is fog jutni. Nem fog. 25 évesen a férfiak kb 1%-a kifejezetten jómódú, de maximum mondjuk 5%-uk. Ha feltételezzük, hogy kb egyenlő a nemek aránya adott korosztályban, akkor könnyen belátható, hogy ha az igényeknek csak a másik nem 5%-a felel meg, akkor lehet sorszámot húzni a buliban, hogy lesz*phasd a gazdagsrácot, vagy észre lehetne venni az átlagjózsit is. Nem a fogatlan, zsíros hajú, 150 kilós, két értelmes szót kinyögni nem képes idiótát. Hanem a srácot, aki 5 évig ült melletted az egyetemi padokban, tisztességgel elvégezte a sulit és megcsípett egy beugró szintű állást valahol, egy KSH szerinti medián feletti bérrel.

2023. nov. 13. 17:14
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
#7 Minket nőket, vagyis inkább engem őszintén hidegen hagy a küzdelmetek. Sajnálom, de nekem is nehéz. Azt gondolom még butácskák azok a lányok, akik a korosztályukban keresgélnek. A férfi az 35től kezdődik. A fiatalabbak nem értékelik az időm, a szépségem és a fiatalságom. És a legtöbb konkrétan konzervatív nőre vágyik, de nem tudja megadni azt, amire szükség van ehhez. Tehát azt akarja, hogy főzzek, mossak, szüljek és legyek szép. De nincs annyi pénze, hogy ezt megtehessem mellette. És nekem is dolgoznom kell. Nem, én háziasszony akarok lenni egy férfi mellett. És nem egy társ aki a korabei fiújával társként építgeti a jövőjét. Mert ha sikeres lesz, én meg már öreg, akkor el fog hagyni egy fiatalabb nőért. És én meg majd ott állok egyedül, öregen, talán gyerekkel. Pedig ez nem az élet rendje. A nemek nem egyenlőek ilyen szempontból és nem lehet jó egy kapcsolat, amiben a nő férfiként kell helyt álljon.
2023. nov. 13. 18:19
 9/15 anonim ***** válasza:
74%

Nem fog elhagyni. A válások több, mint 70%-át a feleségek kezdeményezik.

Aki 35-40 évesen megteheti, hogy 23-25 éves nők közül válogat, az válogatni is fog, nem veszi el sem az elsőt, sem a másodikat, sem a századikat.

Ha mégis így tesz, akkor akkor pont, hogy te fogod elhagyni, viszed a fele (vagy amennyit csak tudsz) vagyonát, és hozzámész ahhoz a fiatal férfihez, aki valóban tetszik.

2023. nov. 13. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki az az átlag dolgozó, nekem a legtöbb ismerősöm akár tanult akár szakmát végzett sokkal több pénzt tesz félre és halad szépen lassan az életük.

Téged sem gátol semmi abban, hogy legyen egzisztenciád, megfelelő fizetésed, bevételed és ne hónapról hónapra élj.

Amúgy nézhetjük fordítva is. Miért várja el valaki, aki hónapról hónapra létezik, hogy valaki osztozzon az ő nyomorán?

2023. nov. 13. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!