Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legfrissebb statisztikák szerint egy átlag magyar dolgozó havi 30 ezer forintot tud félretenni a megélhetésen felül. Az átlagos nőknek hogy jut gazdag pasi?
30 ezer forint... az manapság semmi. Ha veszünk egy átlag lakást, az 80 millió forint akár már egy vidéki városban is, mire valaki összegyűjti rá a pénzt átlag megtakarításból az 223 év. De addigra meg már az lesz a gond, hogy túl öreg lesz a pasi, mivel már sokaknak a 30 éves pasi is öreg, hát még a 223 éves múmia.
Mégis minden átlagos nőnek is már elvárása egy saját hitelmentes lakás. Ha csak az átlag fölötti bikinimodell csajoknak lenne elvárása, akkor azt mondanám oké, ők megtehetik, rájuk mindig is nagy volt a kereslet. De manapság hogyhogy egy átlagos nőnek is ekkora igényei vannak mint pár éve még egy szupermodellnek voltak?
Egy szóval sem mondtam, hogy rosszul keresek, azt sem, hogy nincsen egzisztenciám, és a beszédtémánk szempontjából mindegy is, hiszen általánosságokról beszélgetünk, nem arról, hogy neked vagy éppen nekem milyen az anyagi helyzetünk.
Azért érdemes átgondolni mindenkinek a saját helyzetét, mert egyre több nő szeretné kimazsolázni az életből mindig csak a neki éppen kedvezőt. A hónapról-hónapra élő nő arra számít, hogy majd lesz egy férfi, aki kihúzza a kakiból. A hónapról-hónapra élő férfi oldja meg, hogy nem felső tízezerhez méltón, de jobban éljen, és ha sikerül is neki, akkor sem a hozzá hasonlókból válogathat, hanem ekkor majd esetleg szóba áll vele az említett hónapról-hónapra élő nő.
Hiszen a férfi legyen családfenntartó, kenyérkereső, tegye könnyebbé a nő életét is. De aztán igazából már az is büdös lesz, hogy a nő jobban kivegye a részét az otthoni teendőkből, mert "ő senkinek sem a szolgája". Tehát az a tranzakció, amiben a férfi vállalja, hogy több munkaórát dolgozik, jobban törtet, hogy a nőnek is jobb legyen, az oké. Az a tranzakció, hogy cserébe valaki kedvesen gondoskodjon róla, az nem oké. Megint ide minden előnyt, és ha valamit fáradni kell, akkor az is a férfi hibája. Egyre inkább teret hódít ez a baromság, és EZ frusztrálja a férfiakat.
Az, hogy a férfiasságát lépten-nyomon toxikusnak minősítik, hogy rengetegszer kapja meg közvetve közvetlenül, hogy nincsen szükség rá. Nincsen szükség arra, amit nyújtani tud, amiben egy férfi jó: az anyagi/fizikai biztonság megteremtése, kompetensnek lenni, elintézni dolgokat, szervezni kisebb közösségek (pl család) életét. Ezek a viselkedésminták újabban toxikusnak, kontrollmániásnak számítanak. 36 éves vagyok, az előttem lévő fiatal felnőtt férfigeneráció megpróbált nem úgy viselkedni, mint amit fentebb leírtam, ők meg pont a fenti tulajdonságok hiánya miatt lettek leoltva, és aki kevésbé tud ezeknek a dolgoknak utánaolvasni, és a helyén kezelni, az inkább ki sem teszi a lábát az oly' sokat emlegetett "mama pincéjéből", mert fogalma sincsen, hogy most akkor mi a túrót kellene csinálni? Ha kiáll magáért, akkor toxikus, ha nem, akkor meg nyápic.
Ez okozza a frusztráltságot, nem az, hogy többet kell teljesíteni értékesebb díjakért - és ezt értsd jól.
Értem amit mondasz és kedves, hogy ilyen hosszan kifejtetted. De úgy érzem tovább nem érdemes folytatni ezt a beszélgtést, mert a legtöbb ember különbözik egymástól. Persze igaz, hogy felmerülnek generációs problémák, de az sem érint mindenkit. Azt hiszem hogy a továbbiakban csak személyes tapsztalatokkal próbálnánk meggyőzni a másikat, ami butaság. Hisz nincsenek a kezünkben statisztikák.
"kiáll magáért, akkor toxikus, ha nem, akkor meg nyápic"
A kettő között meg ott vannak a normális emberek.
Amúgy lehet ezen rinyálni, az élet ilyen. Ha nagy házat szeretnél akkor tenned kell érte. Ha Ferrarit akarsz akkor tenned kell érte. Ha sportos testet akarsz akkor tenned kell érte. Ha nőt akarsz, akkor azért is tenned kell, nem jár alanyi jogon.
"Az átlagos nőknek hogy jut gazdag pasi?"
Külföldről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!