Mit gondoltok arról, hogy a magyarok átlagos megtakarítása egyre jobban növekszik, a családok megélhetési évről évre egyre jobb?
Na megint ...
Egy Megafon-os nebuló házi feladata.
"A 30 alattiak körében sem ritka többmillió forint megtakarítás"
1990-ben 7500 ft volt a havi fizetésem, mégis tudtam belőle építkezni. Az hogy kinek mennyi pénze van az csak egy szám, több millió forint ma már nem akkora szám.
"A 30 alattiak körében sem ritka többmillió forint megtakarítás"
Mikor egy valamire való panel is alsó hangon 20-30 millió, tudod hova dughatod a pár milliódat....
Hülyeség, erősen manipulált KSH adatok. A kérdések is manipulatívak voltak.
Ezt csak onnan tudom, hogy velem is készítettek ilyen mély felmérést, két hétig fel kellett írnom a fogyasztásomat, a bevételemet, a rezsit, el kellett tennem a nyugtákat... Nyilván ebből számolták ki csak hát ez egy elég torz adat, mert egyrészt nem úgy vásárlok, másrészt egy csomó mindent nem mondok be...
Ja a kedvenc kérdésem: több-e a jövedelmem, mint tavaly volt? Nyugdíjas vagyok, tehát forintban nyilván több, de baromira nem a reálértékre voltak kíváncsiak, hanem egyből írták, hogy akkor több.
Így megy ez.
Én nem hiszek semmilyen statisztikának, úgyis manipulálják. Abban hiszek amit látok és másoktól hallok és az a helyzet szegényedik, adósodik el a többség.
Amikor Pesten járkálok, teljesen jól szituált embereket látok a kukákba turkálni, a padokon aludni. A ruhája alapján nem is feltételezném hogy hajléktalan. És ezek az utóbbi egy évben jelentek meg. Óriási a baj sajnos.
Hogy mersz ilyet a szádra venni, hogy jólét növekedése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!