Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nőknek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nőknek kell tudni vonzódni a partrenerükhöz?

Figyelt kérdés

Itt a férfiaknál semmilyen módon nics figylembe véve, hogy nem tudnak vonzódni az adott partnernez csak megy a szokásos duma mint menj át a homoszexuálishoz, dugd bele egy darálóba,kasztráltasd magad, ad lejebb az igényeidet túlsúlyos nőkig stb...

(Kb mintha ha azt várnák,hogy visszanyeljük a felöklendezett hányást)

De ha a nők szerint a pasi akár csak egy ponton is megbukik akkor máris megy a makacskodás és a kényeskedés "DeHáT NeKeM VoNzÓdnOm KelL a PaRTnEreMheZ"....

2023. nov. 15. 16:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
60%
Mivel a ferfiak kezdemenyeznek tobbet, ezert kapnak ok tobb elutasitast. De te is elutasithatsz noket. Gondolom meg is teszed a magad kreten modjan, amikor nem egy cicababaval matchelsz a tinderen. Ilyenkor szokott is jonni a kerdes, hogy hogyan mert TEGED bejelolni egy ilyen.
2023. nov. 15. 17:03
 12/40 anonim ***** válasza:
59%

10

De senkinek nem kotelező ismerkednie pl tulsulyos nővel! Neked sem! De ha sirsz, hogy nincs nőd, akkor persze, hogy azt a tanácsot kapod, hogy add lejjebb az igényeidet, pl kezdj tulsulyos nővel!

És igen, felszines vagy, ha nem kezdesz valakivel csak azert, mert duci, de ez teljesen oké.

2023. nov. 15. 17:07
 13/40 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy ti (incel férfiak) észre sem veszitek már, hogy alapból mocskolódva, minősíthetetlen stílusban írtok nőkről. Erre szoktak a nők is hasonló stílusban válaszolni. Linkelj már pár olyan kérdést, ahol nő ír gyűlölködve/gúnyolódva pasikról, pusztán azért, mert sikertelen, és a kiszemeltek nem akarnak vele összejönni!
2023. nov. 15. 17:09
 14/40 A kérdező kommentje:

Tehát szerinted fleszínesség, hogy a férfi is vonzódni tudjon a partneréhez

👏👏👏👏👏👏

2023. nov. 15. 17:10
 15/40 anonim ***** válasza:
69%

Én soha se nőnek, se férfinak nem írtam itt, hogy legyen együtt olyan személlyel akihez egyáltalán nem vonzódik.

"Add lejjebb az igényeid!" mint copy-paste szerintem azért alakult ki ezen az oldalon, mert tele van olyan kérdésekkel férfiaktól/trolloktól, hogy az összes nő anyagias-felszínes ringyó és ezért a nők/trollok azt írják vissza, hogy nem instapichákra kéne lógatni hanem a hasonló kaliberű nőkkel ismerkedni, mert az az instapitsa fajta nő úgyse ad esélyt!

Persze benne van az is, hogy a kérdés kiírói túlsúlyos személyek (= "csak egy picit pocakos") és lusta disznó alkoholista mamahoteles férgek és azért a kommentek mint a dagadt Zsuzsika illene hozzájuk.

De hát nem kell csodálkozni a válaszokon. Ha nem vagy egyikse följebb írva akkor nem hiszem hogy lehetetlen lenne nőhöz jutni. Kivételt képeznek, hogy félsz ismerkedni, nem tudsz ismerkedni. Viszont az még mindig nem a nők hibája.

Ideje lenne felnőni, helyrehozni hiányosságaid és usinc ismerkedni.

ISMERKEDNI=ISMERKEDNI!

Ismerkedni≠Azonnal szexelni, kapcsolatban lenni!

2023. nov. 15. 17:14
 16/40 anonim ***** válasza:
27%
A férfinek is kell. Olyan partnerhez nem is lenne gusztusom akin látszom hogy nem vonzódik hozzám.
2023. nov. 15. 17:16
 17/40 anonim ***** válasza:
71%
Én azt mondom, hogy akihez nem vonzódsz, azzal ne gyere össze csak azért, hogy legyen valakid. Szerintem ez egyik félnek sem jó. Ha hiányzik a szex, akkor járj el olyan prostikhoz, akiket tényleg vonzónak találsz!
2023. nov. 15. 17:18
 18/40 A kérdező kommentje:
Nekem lenne kínos ha prosti ott próbálna meg színészkedni, hogy én mekkora egy adonisz vagyok.
2023. nov. 15. 17:19
 19/40 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező ismerkedni szoktál?
2023. nov. 15. 17:21
 20/40 anonim ***** válasza:
64%
Akkor ne szexelj, engem nem érdekel különösebben.
2023. nov. 15. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!