Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nőknek kell tudni vonzódni a partrenerükhöz?
Itt a férfiaknál semmilyen módon nics figylembe véve, hogy nem tudnak vonzódni az adott partnernez csak megy a szokásos duma mint menj át a homoszexuálishoz, dugd bele egy darálóba,kasztráltasd magad, ad lejebb az igényeidet túlsúlyos nőkig stb...
(Kb mintha ha azt várnák,hogy visszanyeljük a felöklendezett hányást)
De ha a nők szerint a pasi akár csak egy ponton is megbukik akkor máris megy a makacskodás és a kényeskedés "DeHáT NeKeM VoNzÓdnOm KelL a PaRTnEreMheZ"....
10
De senkinek nem kotelező ismerkednie pl tulsulyos nővel! Neked sem! De ha sirsz, hogy nincs nőd, akkor persze, hogy azt a tanácsot kapod, hogy add lejjebb az igényeidet, pl kezdj tulsulyos nővel!
És igen, felszines vagy, ha nem kezdesz valakivel csak azert, mert duci, de ez teljesen oké.
Tehát szerinted fleszínesség, hogy a férfi is vonzódni tudjon a partneréhez
👏👏👏👏👏👏
Én soha se nőnek, se férfinak nem írtam itt, hogy legyen együtt olyan személlyel akihez egyáltalán nem vonzódik.
"Add lejjebb az igényeid!" mint copy-paste szerintem azért alakult ki ezen az oldalon, mert tele van olyan kérdésekkel férfiaktól/trolloktól, hogy az összes nő anyagias-felszínes ringyó és ezért a nők/trollok azt írják vissza, hogy nem instapichákra kéne lógatni hanem a hasonló kaliberű nőkkel ismerkedni, mert az az instapitsa fajta nő úgyse ad esélyt!
Persze benne van az is, hogy a kérdés kiírói túlsúlyos személyek (= "csak egy picit pocakos") és lusta disznó alkoholista mamahoteles férgek és azért a kommentek mint a dagadt Zsuzsika illene hozzájuk.
De hát nem kell csodálkozni a válaszokon. Ha nem vagy egyikse följebb írva akkor nem hiszem hogy lehetetlen lenne nőhöz jutni. Kivételt képeznek, hogy félsz ismerkedni, nem tudsz ismerkedni. Viszont az még mindig nem a nők hibája.
Ideje lenne felnőni, helyrehozni hiányosságaid és usinc ismerkedni.
ISMERKEDNI=ISMERKEDNI!
Ismerkedni≠Azonnal szexelni, kapcsolatban lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!