Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egy Arnold Schwarzenegger fiatalkori énje se tudna nőt szerezni?
Már nincs 80,90 es évek akciófilm láza. Már nem előny ha a férfi nagy izomtömeggel rendelkezik.
Már csak a 60-70 kilós gizdáskodó kis lúzerek kellenek a nőknek! 😡
Ez hülyeség.
"Már csak a 60-70 kilós gizdáskodó kis lúzerek kellenek a nőknek! 😡" Én ilyen vagyok, mégse kellek egy nőnek se. És a környezetemben vannak még így páran.
Tehát aki nem 5%-os zsírral rendekező testépítő az már gáz? Rettenetesen ijesztő számomra a bodybuilder fizikum. Vannak szállkás, izléses kondis srácok, van akinek valamilyen mértékű pocakja van, a vékony srácok sosem voltam a felnőtt nők körében nagyon népszerűek.
Ez se azt jelenti hogy képtelenek kapcsolatot létesíteni, hanem hogy nem populáris testük van. Ennyi
Most is szeretik a lányok ha izmos vagy csak mondjuk ez nem azt jelenti hogy úgy nézel ki mint Schwarzenegger hanem mondjuk mint Leon Edwards.
Alacsony testzsír, megfelelő izomtömeg, de abban is inkább az a lényeg hogy a megfelelő helyeken legyen a testeden izom (váll-csipo arany pl).
Egyáltalán nem az a mérvadó, hogy hogy nézel ki, amíg valamennyire adsz magadra és nem vagy gyökér.
Lehet,hogy azt mondják a nők, hogy nem számít, hogy ki van-e gyúrva valaki,de a tapasztalatom nem ez.
Volt,hogy egy feszülős pólóban bementem a barátnőm munkahelyére és némelyik kolléganőjenek majdnem kiesett a szeme úgy bámulta a karomat.
Olyan lányt is ismerek akinek dagadt a fickója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!