Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fiatalkori 5 százalékos férfitöbblett valóban probléma a férfiak számára, ha most hirtelen 5 százalék nőtöbblett lenne, akkor hogy változna a férfiak helyzete?
1es vagyok.
OMG, nem a magyar férfiak harcolnak Ukrajnában, hanem a nők menekülnek ide. AHAHA. A logika nem nagyon megy, szerintem ezt a százalékosdit is hagyni kéne.
Sajnos sokkal-sokkal több mint 5%-os a férfitöbblet. A KSH-nak már azt sem lehet elhinni amit kérdez, mint tudjuk.
De nem baj, reméljük majd a 3.VH rendbe teszi a nemek arányát, én nagyon drukkolok neki, hogy kitörjön. Szakértők szerint már úgyis elkerülhetetlen, de nukleáris háborúra nagy esély van, hogy az elmarad. Hagyományos világháború kell, ami elviszi a férfiak jelentős részét, és a túlélőknek legalább jut nő.
Én vállalom a kockázatot a magam részéről, hogy esetleg én is meghalok egy háborúban. Inkább bevállalom ezt a rizikót, minthogy egy ilyen férfitöbbletes, nőhiányos, beteg világban éljek.
Szóval hajrá Putyin, hajrá Biden, hajrá mindenki. Fegyverkezzen a világ!
"A KSH-nak már azt sem lehet elhinni amit kérdez, mint tudjuk."
Ellenben te vagy a titkok tudója. Hülyegyerek :D
Tulajdonképpen a férfitöbblet miatt van az ukrán-orosz proxyháború is, mert mi másért lenne.
Én a kezdettől fogva olvasom a háborús híreket, mondhatni eléggé képben vagyok a dolgokkal. De eddig még egyetlen helytálló magyarázatot nem olvastam a háború tulajdonképpeni miértjére. Nincs megindokolva hivatalosan, hogy miért van a konfliktus.
Nyilvánvalóan a férfitöbblet miatt, azt kell lefaragni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!