Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknél kimaradtak a tinédzser, fiatalkori szerelmek, kapcsolatok, kalandok és csak először 25 felett éltetek meg ilyeneket, ti hogy kezelitek ezt a helyzetet?
Csak viszonzatlan szerelemben volt részem középiskolás koromban. Utána más okokból nem akartam ismerkedni, nem is vágytam senkire, semmire. Aztán 25 felett összejöttem egy lánnyal, ami nem tartott sokáig. Majd volt még egy lány, akit még jobban szerettem, de nagyon sokszor bántott.
Hogyan tudnám azt elfogadni, hogy nekem nem jutott semmi fiatalabb koromban? Nagyon érzem a hiányát és relatív tapasztalatlanságom miatt nagy hátrányban vagyok. Valamint a szégyenérzet…
#3 Én férfi vagyok és 100% igaza van a kettes válaszolónak. Akkor is, ha nő. :)
Nekem eleve 28 évesen volt először barátnőm, rohadtul nem voltam vagy éreztem magam hátrányban.
Nem nő vagyok, viszont normâlis önèrtékelésem van.
Ez nem így működik :) Nem kell semmit gyakorolni és nem maradtál le semmiről.
A szerelem az vagy van, vagy nincs, a párkapcsolat meg akkor működik, ha két ember képes működtetni. Teljesen mindegy, hány évesek és meddig "gyakoroltak" rá előtte.
Most szingli vagy, de ha előtte lett volna tíz rossz kapcsolatod, az eredmény akkor is ugyanaz lenne, mert most szingli lennél ugyanúgy, és bosszankodnál, hogy az előzőek miért nem működtek.
teljesen rendben lett utána minden.
26 évesen volt először barátnőm, ma már 35 vagyok és házas
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!