Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is kimaradt az életéből a fiatalkori szerelem?
Figyelt kérdés
Nekem nem volt akkor barátnőm, lehet köze ahhoz hogy nehezen tudok ismerkedni?2020. szept. 19. 12:10
1/10 anonim válasza:
Igen,20éves koromig semmi,most pótolom.
2/10 anonim válasza:
Akinek 15-6 évesen nem jön össze az első barátnő. Annak később gondjai lesznek.
4/10 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon későn lett először barátnőm és sajnos nem is tartott sokáig. Akkoriban annyira roncs voltam lelkileg, hogy nem is vágytam párkapcsolatra, de miután ez kicsit változott, hirtelen rám talált a szerelem, de sajnos nem tartott sokáig. Már nagyon szar érzés, hogy nem élhettem át fiatalabban olyan dolgokat, amik az átlagnak megadatik.
5/10 anonim válasza:
Nekem volt fiatalkori(19-21), de felnőttkori szerelmem nincs azóta se. :D
6/10 Derwer válasza:
Nekem se volt. Csak 27évesen kezdtem ezt a dolgot. A kimaradt (együttélési) tapasztalat az hátrány.
De azóta nekem is lett feleségem, gyermekem, szóval minden megoldható.
7/10 anonim válasza:
19 évesen dugtam először, előtte csak kézenfogás volt maximum. Utána mindig volt csajom, kisebb nagyobb szünetekkel.
8/10 anonim válasza:
Nekem csak plátói szerelem volt, olyan 15 éves koromtól 18 éves koromig. Jó sok évet elcsesztem depresszióra és fölösleges epekedésre.
9/10 anonim válasza:
Nekem is kimaradt, csak plátói szerelmek voltak. 24 évesen lett az első párkapcsolatom, és egyáltalán nem bánom, hogy így alakult, nem éreztem, hogy bármiről is lemaradtam volna.
10/10 anonim válasza:
25 éves koromig csak laza járogatások voltak. Viszont nekem nem is hiányzott több. Bulizgattam, pasikból elég volt ilyen szinten. Akkor lett az első komoly kapcsolatom. Ami húsz éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!