Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy a serdülés/fiatalkori fejlődés hiánya miatt lettem felnőttként szűz/lúzer? Más is így van ezzel?
Ha őszinte vagy, akkor kezdésnek ne hazudd magadnak azt, hogy a genetikád miatt nem tudsz 1 kilót sem hízni. Ha már minden sikertelenségednek a kinézeted az oka... Ugyanis nincs olyan ember, aki kalória többletben sem hízik. Nem szublimál belőled a kaja.
Egyébként meg ha 14 éves korodra elérted a teljes fejlettségedet, akkor nem hiányzik, hanem hamar végbement.
"nagyon kedves, intelligens és őszinte fiú vagyok"
Csakhogy ez senkit nem érdekel, amennyiben a nők vonzalmáról van szó. Ezek egyáltalán nem hatnak vonzóan a nőkre.
Amúgy ha ez megvigasztal, lehet, hogy neked rossz a genetikád, de annak sem sokkal könnyebb, aki átlagos. Egyszerűen a nők a legjobb pasikra buknak. A felső kb. 20%-ra.
A fiatalkori kudarcélmények pedig valóban meghatározzák a felnőttkori férfiasságodat, és úgy eleve az egész személyiségedet/boldogságodat.
Javaslom, találd meg az életben azokat a dolgokat, amikben örömet lelsz, és próbáld meg leélni úgy a hátralévő éveket, hogy megpróbálsz minél több boldogságot kicsikarni egy NŐ NÉLKÜLI életből.
Megint egy olyan eset amikor a sikertelenséget a külső dolgokra fogják. Talán magadban kellene a baj forrását keresni nem a körülményekben.
Érdekes módon sok olyan ismerősöm van aki csak egy fokkal szebb az ördögnél és bombázó batárnőjük van.
A haverom 23 éves, neki sem volt csaja, de le se sz...rja, azt mondja majd kialakul, közben ezerrel tanul egy jóhírű egyetemen informatikát és hati 5-6 szor kondizik, éli a világát, boldog és elégedett.
Szerintem beszéljél vakokkal, mozgássérültekkel és akkor át fogod értékelni a helyzeted. DE NE RINYÁLJ! mert azoknak akik tényleg fogyatékosok kinyilik a bicska a zsebükben.
Tudsz hízni és izmosodni. Igen kézre is, ezt már sokszor kérdezted itt. Láttál te már testépítő nőnek vagy fizikai munkát végző nőnek a kezét? Hidd el, ha sokat markolod a súlyt, akkor férfias leszel.
Én nem csak a felépítésed illetően, de némi tartásra és önbizalomra, kiállasra is szert tennél. A harcművészetek is nővelik az önbecsülést.
Sokszor feltetted már ezt a kérdést és sok hasznos választ, tanácsot kaptál. Miért nem cselekedsz?
Kevés a belső tudásod. Még kis esetlen vagy, hiába jó a szíved s hiába van agyad.
Csak személyiség számít. Jöjj rá te is s MINDEN megváltozik.
ne csüggedj.
Először is szerezz egy jó piacképes szakmát.
Kettő kezdj el edzeni heti 4-5,és mellette napi 6-7-szer kajálni plusz dupla adag turmixokat inni,ha kell erőltesd le.
Én 20-a éveim elején csak tanultam,egyetem meg a belem hajtottam ki de szó szerint.Építettem a karrierem tapasztalatot szereztem,mellette 4 edzés volt akkoriban.
Én se foglalkoztam a csajozással annó,szépen épitkeztem és amikor készen lettem plusz senior mérnök lettem na belecsaptam a lecsóba tudtam minőségi rucit venni,minőségi húst enni,fel tudtam turbózni magam,kocsit vettem.
Szépen felmentem 105kg-ra aztán lediétáztam 85-re most 91kg vagyok.
Ha akkoriban nem teszem bele a munkát akkor én se csajoznék msot sőt párom se lenne.
Kemény munka volt,és kemény a mai naig is de megéri.
Tedd ezt te is,férfiasodj meg szedj fel 30kg-t ha lehet,legyen magas fizud,képezd magad,legyenek egyedi ruháid.
Meglásd lesz csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!