Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy másznátok ki egy ilyen gödörből?
Erősen barátnő hiányban szenvedek. Nagyon nagy vonalakban a következő tulajdonságokkal rendelkezem:
- alacsonyság
- körte formájú test (homér simpson)
- 30 életév
- szűz, igazából sosem vettek körül lányok általános óta de ott állandóan kinevettek
- egyszerű munka, átlagos kereset
- kis bráner
- arcom se nagy szám, legjobb indulattal átlagos
- nem vagyok nők közelében, de amikor vagyok, akkor sem vesznek nagyon észre.
- állítólag intelligens vagyok, de én ezt nem hiszem el
- el tudok bárkivel bármiről dumálni, sok féle humort meg is értek
- hobbijaim inkább otthonülős dolgok
Minden értelmes és segítő választ nagyra értékelnék.
Mit kellene tennem, hogy legyen végre barátnőm ? - Az a baj hogy fogalmam sincs mit kéne tennem, hogy változzon a helyzetem.
Ha tényleg alacsony vagy (mondjuk 170 alatt) akkor szerintem felejtsd el a nőket.
Persze majd mindjárt jönnek itt az álszent dumával hogy neked is van valahol párod, de az igazság az hogy már ez kizárja az ismerkedést, te is öszönösen az első helyre írtad ezt hogy alacsony vagy, nem véletlen volt ez sem.
Nem vagyok magas sajnos.
Tudom, hogy nincs csodaszer. Igazából bármilyen ötlet jól jönne - ahogy írtam.
Tanfolyamokra nincs időm, olyan dolog pedig kevés érdekel ami azzal járna, hogy elmenjek otthonról, de lehet meg fogom próbálni.
Gondolod, hogy a felét ki lehet lőni ? Hogyan, mivel kezdjem ?
Kis kukival ? Kösz, de inkább nem...
Életmód váltás. Ha ugyan azt csinálod, hónapról hónapra, ne csodálkozz, hogy nem változik semmi.
Mivel nagyon szeretnél párt, ezért áldozatokat kell hoznod. Munka után lehet kényelmesebb hazamenni és a tv előtt meginni egy sört és siránkozni, mint elmenni egy tanfolyamra, ahol megismerhetsz másokat.
Mondok egy példát. Van egy kedvenc sorozatod. Ez otthon ülős program. Felmész facebookra és megkeresed a sorozat profilját, és ott kezdesz beszélgetni másokkal. NEm egy ilyen sorozatnak van rajongói találkozója. Elmész oda pl.
Neked a legnagyobb problémád a rutintalanság és az otthonülés. Mivel állításod szerint ritkán vesznek körül nők, nem tudod, hogy kell nőkhöz közeledni, és ezért észre se vesznek. Érthető, ha ez zavar, vagy emiatt nem mersz lépni, de igazából gyakorlás kérdése az egész. Gyakorolj nőkön nyugodtan, még olyanokon is, akiktől nem feltétlen akarsz semmit. Nincs tétje. Ha nem jön össze, beégeted magad - előfordul - nem kell velük találkozni többet, de annyival több tapasztalatod lesz.
Aztán majd ha lesz sikerélményed, magabiztosabban fogsz másokat megszólítani és nagyobb rutinnal a kiállásod is másabb lesz.
Kösz ez jó ötlet, de a nők ki nem állhatják ha rájuk írnak vadidegenek a facen. Ezt már megtanultam egy ideje.
#4 Csak poén volt :D Ha gödörbe kerülnék egy terepjáróval, akkor aktiválnám az összkerékhajtást, hogy kijussak. Ha még pluszban a felezőt is bekapcsolom, akkor aztán tényleg nincs lehetetlen :D
#3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!