Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy másznátok ki egy ilyen gödörből?
Erősen barátnő hiányban szenvedek. Nagyon nagy vonalakban a következő tulajdonságokkal rendelkezem:
- alacsonyság
- körte formájú test (homér simpson)
- 30 életév
- szűz, igazából sosem vettek körül lányok általános óta de ott állandóan kinevettek
- egyszerű munka, átlagos kereset
- kis bráner
- arcom se nagy szám, legjobb indulattal átlagos
- nem vagyok nők közelében, de amikor vagyok, akkor sem vesznek nagyon észre.
- állítólag intelligens vagyok, de én ezt nem hiszem el
- el tudok bárkivel bármiről dumálni, sok féle humort meg is értek
- hobbijaim inkább otthonülős dolgok
Minden értelmes és segítő választ nagyra értékelnék.
Mit kellene tennem, hogy legyen végre barátnőm ? - Az a baj hogy fogalmam sincs mit kéne tennem, hogy változzon a helyzetem.
Én először a "barátnő hiányt" szüntetném meg, értsd: elérném, hogy egyedül is boldog legyek, ne görcsösen akarjak magam mellé akárkit.
Amíg ezt érzik rajtad, tök mindegy, milyen vagy amúgy, menekülni fognak.
Ez elgondolkoztat és jó ötlet. De ez nem úgy működik, hogy ha nő észre sem vesz, akkor eleve nincs esélyem ?
Ebből a gödörből egy 4x4es magában nem elég, ahhoz már túl mély.
Ez is baj, hogy szeretnék társat ?
Van különbség a "szeretnék társat" és a "görcsösen akarok magam mellé valakit, mindegy hogy kit, csak nő legyen" között...
Csak legjobbra törekedhetsz.
Nem ismerem sorsod.., de amint megtanultad amit meg kellett tanulj ebből, kapsz lehetőségeket.
Végtelen sajnálatom, barátom.
Minden rendben lesz.
Kis bráner...na jól van ám. Ezen múlik a legkevesebb, főleg ha van szex előtt rendesen előjáték. Ez max jó kifogás.
Átlagos kereset- igen mostanában gyik-on nagy divat lett. Az otthonülést pedig felejtsd el.
Válassz egy példaképet, és modellezd le. Nézz róla sok filmet. A belsőd felveszi pszichodinamikailag, amit külsőleg megjelenítesz. Mondok egy példát, hogy megértsd ezt a folyamatot. Ha úgy ülsz, keresztbe vetett lábakkal, tudod, ahogy a hölgyek, akkor a testtartásod miatt, olyan gondolatok, érzések öntenek el. Ha nincs benned egyensúly, akkor gyakorold a külsőt, hogy belédszívárogjon. Gyakorold a mérlegállást. A többi már csak részletkérdés, ahogy fent, úgy lent. Azt jelenti, hogy ha lógatod a fejed, ahhoz megfelelő gondolataid, érzéseid lesz nek.
Láttál már labdát toxó kiskutyát, hogy milyen játékos, gyakorolja, mert jól akarja érezni magát. Az árnyékbox alatt is jó érzések áramlanak a testbe.
Most csak képzeld el, ha egy jóképű férfit akiért döglenek a nők, hány hét/hónap alatt lehetne betörni, olyan testi helyzetek rákényszerítésével, hogy letérdeltetnéd, arra kényszerítenéd, hogy nagyon rosszul érezze magát a testében, lehugyoznád, popóba tolnád, szanaszét aláznád. Hiába jóképű a belső világa miatt annyira széthullana a szeméből a fény, és akkor már nem volna olyan kívánatos, mert a belső világ követi a külsőt, vagy a külső a belsőt. Ezért állnak fejen a jógik, ezért térdelnek a vallásosak, mert a testhelyzet miatt a tudat abba az irányba mozdul. És sok férfinak vonzó látvány egy előtte térdelő nő. Az meg egyáltalán nem fontos, hogy nem esel bele a szépségideálba, mert nem ez a lényeg, hanem az élményeid, ami jön és árad a külvilágba. Tegyük fel három évig egy különleges katonai osztagban szolgálnál, és sok embert megmentenél a haláltól,gyerekekez,nőket...ezt mindet szó nélkül jönne belőled, valami erő, biztonság. Azt hiszed bárkit érdekelne a külsőt, az egész lényed átalakulna.
Harci gyilkos kutyákból is lehet szelíd jószágot nevelni, és belőled is lehet szívtipró. Remélem érted miről beszélek. Amit cselekszel, teszel a napjaid folyamán hatással van arra, ahogy látod magadat. Lehozol egy kismacskát a fáról, visszaadsz egy elveszet tárgyat. Érted már a lényeget? A jóság miatt fogod magadat jól érezni, nem csak ma, mindig.
Összességében arról beszélek, hogy szerinted a katonaságnál betanulnak egy mozdulatsort. Nézd meg a harmadik birodalom katonáit, azt a tartást. Vagy a szovjet katonákat, azt a menést, a lábukat nagyon magasra emelték és a földhöz verték. Nem magyaráztak ők be semmit maguknak, de az biztos, hogy ad egy tartást amivel a napjaidat töltöd. Nincs is semmi képmutatás. Pl. a kyokushin karatésok szerinted miért olyan magabiztosak, még a rondák is önbizalom tól sugároznak.
Olvastam egy igazi történetet, egy gazdag nő elvesztette a vagyonát. Nagyon letört, ez a testtartásán is látgató volt, meggörnyedt. Azt csinálta, hogy szándékosan kihúzta magát és tudod mi történt? Már nem is érezte magát olyan rosszul. Próbáld ki ha nem hiszed. A lótusz ülés, ezt használta Buddha, amikor felébredt. A bal lábfeje jobb oldalra, a jobb lábfeje bal oldalra került, és a kezeit sem mindennapi tartásban tartotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!