Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalkori kopaszodás mennyire rontja a társkeresési esélyeket? Tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:

A volt szobatársam olyan szinten ritka hajú volt, hogy látszott az egész koponyáján a fejbőr. Mindenhol. Ehhez volt kb 165 centi. Mégis havonta más nőt hozott fel :)

Volt önbizalma, ez volt a titok.

2016. jan. 27. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Neked van batátnöd.akkir miert irsz ki ilyet
2016. jan. 27. 19:00
 3/7 A kérdező kommentje:

És hány éves volt ekkor?

Mert az ok hogy pl egy Jason Stathamnek vagy Vin Diselnek jól áll a kopaszság csak nem tudom hogy a fiatal srácokkal mi a helyzet...

2016. jan. 27. 19:01
 4/7 A kérdező kommentje:
2-es, nem nincsen, nem tudom hogy honnan vetted.
2016. jan. 27. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerencéd, hogy nem vagy katona. Akkor mondanák, hogy "mivel maga itt a kopasz, maga ül ma a hordóba".

Amúgy csak akkor gáz ha hátulról előrefésülöd mint a BKV sofőrök.

2016. jan. 27. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Az lehet 1-es,csak egy kérdésem lenne,hogy milyen minőségi nőt vitt fel.

Megdugni 100 szutykot,meg megdugni 2 fullosat nem mindegy.

Szutykot nem művészet,de egy igazi HB10-est ott húzta volna a száját,mivel nem saját kecóban laktok gondolom.

Kopaszsággal nincsen baj,ha kondizol hozzá,csak akkor,ha nyikhaj vagy vagy dagadt akkor lehet nőd csak MILYEN,az a nem mindegy.

2016. jan. 27. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Allitolag jo no vagyok,sok "szépfiú" hajt ram, de nekem a kopaszok a gyengéim. :)
2016. jan. 28. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!