Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kopaszodással mit lehet kezdeni? (20F) (bővebben)
Sziasztok! 20 éves vagyok, már nagyon kopaszodott a hajam 2 oldalt, ezért úgy döntöttem, hogy géppel levágom. Ez előtt rövidebb hajam volt, fodrász vágta, de a kopaszodás miatt már így is elég hülyén nézhettem ki.
Van egy kis szakállam, jó a testalkatom, ha a hajammal nem lenne ilyen problémám azt mondanám magamra, hogy a külsőmat tekintve 'rendben' vagyok. Így viszont nagyon nincs rendben a kinézetem úgy érzem. Azt tudom, hogy ez a rövid haj, mély kopaszodással nevetséges, a géppel teljesen levágott legalább ad egy komolyabb kinézetet és egységes a fejem... Szerintetek mit csináljak? Járnátok egyáltalán olyannal akinek ilyen géppel vágott a haja? Vagy hordjak egész életemben kalapot/sapkát?
Jó lenne pár véleményt olvasni.
Igen, ezen már nem akarok változtatni, mert tudom, hogy a körülményekhez képest így a legjobb, csupán érdekelne, hogy másoknak mik a tapasztalatai, hogyan élték meg, illetve, hogy ez egy lányt mennyiben riaszt vissza egy kapcsolattól. : )
#1: Örülök, hogy nálatok ez pozitívvá fejlődött. Valószínűleg egyszer én is eljutok erre a szintre, csak még mindig kesergek, hogy nekem csak ez jutott. : )
nem tudsz semmit csinálni.
legyél teljesen kopasz inkább szerintem.
nekem kifejezetten nem tetszenek a kopasz pasik, de még mindig 1000x jobb mint egy kopaszodó fej
0-ás gép, és utána minden nap borotva hab + penge.
Ilyenkor ez az egyetlen megoldás.
A kopaszodó haj nem a te választásod, viszont a teljes kopaszság igen.
Ezek után jó lenne ha elkezdenél kondizni, és megpróbálnád összehozni, a kopasz kigyúrt, esetleg még tetovált, arculatot, amivel jó sok sztereotípiát fogsz kapni, viszont p***it is.
Muszáj hogy elfogad, semmiképpen ne rejtegesd, de ha éppen valami kezdeti sokkban vagy, akkor csak sapkával leplezd, nehogy oldalról ráfésüld, mert akkor nagy betűkkel magadra írod, hogy 0 az önbizalmad.
A lenyeg, hogy ne hagyd megnoni. Nekem a kopaszsaggal semmi bajom. A csaladban nalunk, majdnem mindenki kopaszra nyirja.
Am teljesen jol dontottel, hogy megszabadulsz/-tal hajadtol. Semmifelekeppen sem kell sapkaval, es kalappal "rejtegetni".
"A kopaszodó haj nem a te választásod, viszont a teljes kopaszság igen."
Pont ezt akartam írni.
Neki is jót tett a teljes kopaszság:
8#: Igen, teljesen új ember lett belőle. Az ő esetében is megérte. Bár nálam szerencsére nem volt ilyen drasztikus.
Utolsó: Igazad van, hogy ez emberfüggő, viszont a kopaszodásnak is vannak fokozatai. Az enyém már meglehetősen nagy területet érintett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!