Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki nem vonz kellőképp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem vonz kellőképp fizikailag, azzal nem érdemes kapcsolatba kezdeni, ugye?

Figyelt kérdés

Teljesen meg vagyok zavarodva. Van egy lány, aki nagyon kedves, aranyos, minden jót el tudok mondani róla, és úgy voltam vele, hogy végül is vonzott, de inkább csak eleinte. Most viszont úgy érzem, már nem nagyon tudom folytatni, mert neki teszek vele rosszat, viszont irtó nehéz elengedni... nem volt még komoly kapcsolatom, és nagyon vágyom már ilyenre. Félek, hogy mi lesz utána, ha elengedem...

23/F

2015. okt. 14. 00:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, határozatlan. És tényleg eléggé megvagy zavarodva.
2015. okt. 14. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld úgy elengedni, hogy nem alázod meg. Nem is tudom, hogy magyarázzam, mert én maximálisan az őszinteség híve vagyok, de ez nőnek-férfinak, egyaránt lélektipró lehet a szemébe mondani, hogy nem vonz testileg. Talán én úgy intézném, hogy esélyt adnék neki a szakításra. Ez nagyon nehéz lehet. :(
2015. okt. 14. 00:24
 3/6 A kérdező kommentje:

"Fiatal vagy, határozatlan. És tényleg eléggé megvagy zavarodva."

Ezt én is tudom. De nem diagnózist kértem, hanem megoldást.

2015. okt. 14. 08:49
 4/6 anonim ***** válasza:
én azt gondolom, hogy elég vonzó lenne neked a lány, csak "lebeszélted magad" róla. Ő mit gondol/érez veled kapcsolatban? Teljesen rossz módon közelíted meg egyébként a dolgot: "neki teszek vele rosszat" "félek, hogy mi lesz utána" Szerintem az van, hogy végre lenne egy jó lehetőség és betojtál. Én is olyan kapcsolatban vagyok most, hogy a nő egyáltalán nem lenne az esetem külsőleg, ha pl összefutunk az utcán, észre se vnném, mégis nagyon örülök, hogy belementem. Szóval légy őszinte magaddal is meg, vele is és döntsd el mit akarsz!
2015. okt. 14. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Én voltam már ugyanilyen szituációban, és teljes magabiztossággal azt javaslom, hogy engedd el minél előbb. Ha már most érzed, hogy nem vonz eléggé, ez csak egyre erősebb lesz, egyre inkább hiányérzeted lesz mellette. Viszont mivel időt töltesz vele, még jobban hozzá fogsz nőni, és még keservesebb lesz majd végül elengedni (mert a vége úgyis ez lesz), és az ő életéből is több időt rabolsz el.

Ha nem érzed, hogy ő lesz az igazi, akkor nem is ő lesz az, a tisztességes, ha nem pazarlod az idejét.

2015. okt. 14. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Azzal nem érdemes kapcsolatba kezdeni, akibe nem vagy szerelemes. A szerelem pedig nem a külsőn múlik.
2015. nov. 1. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!