Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem vonz kellőképp fizikailag, azzal nem érdemes kapcsolatba kezdeni, ugye?
Teljesen meg vagyok zavarodva. Van egy lány, aki nagyon kedves, aranyos, minden jót el tudok mondani róla, és úgy voltam vele, hogy végül is vonzott, de inkább csak eleinte. Most viszont úgy érzem, már nem nagyon tudom folytatni, mert neki teszek vele rosszat, viszont irtó nehéz elengedni... nem volt még komoly kapcsolatom, és nagyon vágyom már ilyenre. Félek, hogy mi lesz utána, ha elengedem...
23/F
"Fiatal vagy, határozatlan. És tényleg eléggé megvagy zavarodva."
Ezt én is tudom. De nem diagnózist kértem, hanem megoldást.
Én voltam már ugyanilyen szituációban, és teljes magabiztossággal azt javaslom, hogy engedd el minél előbb. Ha már most érzed, hogy nem vonz eléggé, ez csak egyre erősebb lesz, egyre inkább hiányérzeted lesz mellette. Viszont mivel időt töltesz vele, még jobban hozzá fogsz nőni, és még keservesebb lesz majd végül elengedni (mert a vége úgyis ez lesz), és az ő életéből is több időt rabolsz el.
Ha nem érzed, hogy ő lesz az igazi, akkor nem is ő lesz az, a tisztességes, ha nem pazarlod az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!