Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, tényleg jobban vonzódt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg jobban vonzódtok egy fizikailag fittebb, sportosabb alkatú, mint egy átlagos, picit löttyedt hasú pasihoz?

Figyelt kérdés
Nyilván nem az "agyonkigyúrt izomtiborokra" gondolok, hanem a még egészséges mértékben kidolgozott, formás izomzatúakra.
2015. okt. 10. 18:28
 1/9 Linó03 ***** válasza:
Első ránézésre számomra megnyerőbb a fitt test, de messze nem meghatározó.
2015. okt. 10. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Én az átlagos pasikra bukom, nekem ilyen az ízlésem. A kidolgozott izmoktól inkább viszolygok. Ilyen is van...
2015. okt. 10. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez most komoly kérdés?
2015. okt. 10. 19:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, miért?
2015. okt. 10. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Érdekes , itt szinte az összes nő/lány azt mondja ,hogy nem jön be nekik az izmos test , az élet pedig mégis azt mutatja hogy 10-ből 9-nek márpedig nagyon bejön :)

( Félre ne értsétek , nem vagyok átlagos , az izmos kategóriába tartozom , de nekem ez a meglátásom ,hogy mégis bejövök nekik :D )

19/F

2015. okt. 10. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom ezzel mi a problema. Szerintem ketsegtelen hogy aki jar edzeni az jobban nez ki alkatra. Azt is mutatja, hogy azert torodik magaval es nem a gep elott kockul.

Viszont nekem a nagyon kigyurtak (es itt nem a bodybuilder kategoriara gondolok, mert az minosithetetlen) nem jonnek be. Multkor mutattam egy sracrol kepet a baratnomnek: rogton mondta, hogy milyen jo izmos karja lehet a sracnak. Hat nekem az fel sem tunt.

21/L

2015. okt. 10. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez annyira szubjektív, mi számít sportosnak? Kockahas? Vagy nagyobb váll? Vagy karcsúság?
2015. okt. 10. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon egyedi. Van, aki a mackós alkatra bukik, van, aki az izmosra, van, akinek belefér a sörhas, van, akinek nem. Van, aki azért szeretne olyat, aki sportol, mert ő maga is sportol, tehát azt várja el, amit ő is megtesz.

Gyerekként nem szerettem a tornaórát, mert én voltam a legkisebb, és olyan dolgokat követeltek a tanáraim, amik nekem nehézséget okoztak, és sehogy sem tudtam jó lenni, némely kortársam csúfolt is. Sovány kislány voltam, de utáltam, nem tudtam belenyugodni, és a ducik zabálós tippjei sem jöttek be. Viszont rátaláltam egy olyan útra, ami kisegített ebből, az életem részévé vált a mozgás, de most már olyan, amit tudok is rendszeresen csinálni, és látom, érzem a pozitív hatását. Én szeretném, ha a párom legalább annyira lenne kitartó, mint én, és ne legyek fittebb nála.

2015. okt. 10. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg igaz, hogy nem sokat számít a külső, főleg ha nem vagy jóképű és nincs jó dumád, nem vagy olyan "nagymenő". Tehát ha ezek közül legalább az egyik nincs meg, gyakorlatilag semmit sem ér az ember azzal, hogy sportol, kigyúrja magát.
2015. okt. 10. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!