Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban így néz ki az átlagos lány? KÉP
Ez az áttekintés azt írja, az 5-ös és a 6-os az átlag, a 7-es már átlag feletti, a 8. pedig szép:
Eddig meg voltam győződve róla, hogy a 8-as az átlagos, a szép meg valahol itt kezdődik:
vagy épp itt:
(én magam a 8-as kategóriába tenném, de azt hittem, az még bőven átlag)
Az a sor bőven nem átlag, mondjuk ebben a listában nekem onnan jönnek be legjobban a csajok.
Az első sor meg elég durva :-\
Elég szar ez a kategorizálás amit az első képen linkeltél. Több okból is. Az egyik az, hogy ilyet elég ízléstelen csinálni. A másik meg az, hogy semmi alapja nincs az egésznek csak random valaki összerakott egy csomó képet saját ízlése szerint, rakott melléjük egy számot és felrakta a netre.
De ha már maradunk ennél, 6/1 lány nekem sokkal jobban tetszik mint például a 9/1/1, 9/1/3 stb.. Szóval ennyit erről.
A külső nem elég alap.
Kell legyen kisugárzásnak is. Mint pl. a 9/2/5
De ez nagyon szubjektiv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!