Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felveheti egy átlagos lány a versenyt a jó nőkkel?
Az átlagos nem itt kezdődik. Ez valahol a tökéletes és a hibátlan között helyezkedik el.
Ha lány vagy, és a kérdés rólad szól, akkor te nyilván nem így nézel ki, ellenkező esetben tapadnának rád a férfiak. 26/N
Felvenni a versenyt, miben?
Ha társkeresés terén lehet-e sikeres, én azt mondom, sokkal jobban, mint egy "tökéletes" nő.
Nekem a hibátlan nők sosem jöttek be, mivel nagyon fontos a belső tulajdonság is, a törtető, hibátlan embereknél ez meg kissé hézagos.
Kedves Kérdező.
Ha kép nélkül kellene válaszolnom is azt mondanám hogy fel, ugyanis mint azt már biztos sokan tapasztalták, egy adott lány, fiú valakinek átlagos, valakinek csúcs kategória, van akinek tetszik van akinek nem.
A képről pedig annyit, hogy a rajta szereplő hölgy nagyon vonzó, csinos, nőies. Aztán lehet hogy átlagos, lehet hogy szép, nekem mindegy mert tetszik, ennyi :)
Mégis, milyen versenyt?
A szerelem nem egy külsőre menő verseny, egyrészt mert a külső nem minden (sőt...), másrészt meg kinek mi a tökéletes?
Igen felveheti!
a képen lévő nő átlagos kategória,ettől sokkal szebbek vannak!
A külső az nem minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!