Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bejönnek még a férfiaknak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek még a férfiaknak az átlagos nök?

Figyelt kérdés

Azok, akik külsöre átlagosak (szimmetrikus arc, szép száj és szemek, gondozott szemöldök, hosszú, természetes színü haj, arànyos testalkat), àpoltak (jó illat, ápolt haj, bör, ízlèses ruhák), és valami átlagos munkát végeznek (bolti eladó, árufeltöltö, pincérnö, könyvtàros meg ilyenek), és jellemre is hétköznapiak (mosolygós, kedves, müvelt, intelligens), nem érdekli öket a pénz, és hétköznapi hobbijaik vannak (pl jégkorcsolya, zongora, rajzolás, olvasás, vmi könnyü sport-tollaslabda, úszás, biciklizés).

20-24 èv között

Igen? Nem? Miért?

2015. okt. 10. 14:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%

Írok pár ellentétet,ha nem gond.:)

Fehér-Fekete

Hideg-meleg

Mamba-sovány

Garth- [link]

2015. okt. 10. 14:53
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek az ilyen nők, a munkát leszámítva. Én ugyanis elvárom a páromtól, hogy művelt, önmagára adó ember legyen. A könyvtáros teljesen rendben van ilyen szempontból, még a pincérnő is elmegy nagy nagy jóindulattal, de bolti eladóval és árufeltöltővel soha nem kezdenék kapcsolatot. Ezek igénytelen munkák, amik arra jók, hogy az ember amíg tanul ne halljon éhen. Semmi intelligenciát és semmi műveltséget nem igényelnek és minimális a szakmai fejlődés lehetősége. Ha én társat keresek, akkor olyan társat keresek, akivel együtt fel lehet építeni egy életet, nem pedig olyat akit én húzok magam után, mint egy horgonyt! Egy nőnek igenis legyen normális állása, normális szakmája, és akarjon fejlődni!
2015. okt. 10. 15:00
 3/19 anonim ***** válasza:
Igen, de amit jellemre írtál, hogy mosolygós, kedves, művelt, intelligens, az manapság egy nőnél egyáltalán nem hétköznapi és nem átlagos.
2015. okt. 10. 15:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen, csak én nem jövök be nekik.
2015. okt. 10. 15:12
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Bejönnek,csak az a baj, hogy az átlagos nőknek is csak a szuper macsó alfahímek kellenek, azoknak pedig a szupermodel csajok. Az átlagos nőnél is csak az alfahim számít férfinak, egy átlagos férfit észre sem vesznek. Ennyit a nőkről.
2015. okt. 10. 15:17
 6/19 anonim ***** válasza:

"Igen, de amit jellemre írtál, hogy mosolygós, kedves, művelt, intelligens, az manapság egy nőnél egyáltalán nem hétköznapi és nem átlagos."

Második válaszoló vagyok, és ezzel sajnos egyet kell értenem a mai átlagos nő, hiú, műveletlen, és nagyképű a semmi teljesítményére...

2015. okt. 10. 15:18
 7/19 anonim ***** válasza:

Ha művelt és intelligens, akkor magyarázd már meg, hogy hogy sikerül eladó, árufeltöltő vagy pincérnő munkakörben kikötni? Az én felfogásomban ehhez nagyon naivnak, életképtelennek is kell lennie, ha már művelt és intelligens. Lehet okos, de nincs meg az a minimális talpraesettség benne, nemigazán fogja fel a körülötte levő világot.

Egyébként én is csak a munkakört kifogásolnám a leírásodban, de azt nagyon.

8/19 anonim ***** válasza:
61%
4 & 5 Tökéletes a válasz :D
 9/19 anonim ***** válasza:
63%
Még jó, hogy tökéletes válasz, az igazság a legjobb válasz mindig :)
2015. okt. 10. 15:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Hát én zongorázom, trombitálok, éneklek, olvasok, filozofálok, fotózok, néha futok (nem csak a busz után) van egy szép értékrendem, amit nem szeretnék feladni, hogy hamarabb legyen barátnőm, - hogy csak úgy tudok járni egy lánnyal, ha tiszta szívbőlöszeretem, s el tudom képzelni vele az életem - ehhez pedig nem kell "bomba-full" nőnek lenni. Egxszerűen, csak tudjunk, vagy próbáljunk emberek lenni, embernek maradni, nem állati módon alfahímnek, s bombatőgyes nősténynek...

Tehát nekem csak is kizárólag az átlagos nők jönnek be.

24/F

2015. okt. 10. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!