Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek még a férfiaknak az átlagos nök?
Azok, akik külsöre átlagosak (szimmetrikus arc, szép száj és szemek, gondozott szemöldök, hosszú, természetes színü haj, arànyos testalkat), àpoltak (jó illat, ápolt haj, bör, ízlèses ruhák), és valami átlagos munkát végeznek (bolti eladó, árufeltöltö, pincérnö, könyvtàros meg ilyenek), és jellemre is hétköznapiak (mosolygós, kedves, müvelt, intelligens), nem érdekli öket a pénz, és hétköznapi hobbijaik vannak (pl jégkorcsolya, zongora, rajzolás, olvasás, vmi könnyü sport-tollaslabda, úszás, biciklizés).
20-24 èv között
Igen? Nem? Miért?
"Igen, de amit jellemre írtál, hogy mosolygós, kedves, művelt, intelligens, az manapság egy nőnél egyáltalán nem hétköznapi és nem átlagos."
Második válaszoló vagyok, és ezzel sajnos egyet kell értenem a mai átlagos nő, hiú, műveletlen, és nagyképű a semmi teljesítményére...
Ha művelt és intelligens, akkor magyarázd már meg, hogy hogy sikerül eladó, árufeltöltő vagy pincérnő munkakörben kikötni? Az én felfogásomban ehhez nagyon naivnak, életképtelennek is kell lennie, ha már művelt és intelligens. Lehet okos, de nincs meg az a minimális talpraesettség benne, nemigazán fogja fel a körülötte levő világot.
Egyébként én is csak a munkakört kifogásolnám a leírásodban, de azt nagyon.
Hát én zongorázom, trombitálok, éneklek, olvasok, filozofálok, fotózok, néha futok (nem csak a busz után) van egy szép értékrendem, amit nem szeretnék feladni, hogy hamarabb legyen barátnőm, - hogy csak úgy tudok járni egy lánnyal, ha tiszta szívbőlöszeretem, s el tudom képzelni vele az életem - ehhez pedig nem kell "bomba-full" nőnek lenni. Egxszerűen, csak tudjunk, vagy próbáljunk emberek lenni, embernek maradni, nem állati módon alfahímnek, s bombatőgyes nősténynek...
Tehát nekem csak is kizárólag az átlagos nők jönnek be.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!