Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bejönnek még a férfiaknak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek még a férfiaknak az átlagos nök?

Figyelt kérdés

Azok, akik külsöre átlagosak (szimmetrikus arc, szép száj és szemek, gondozott szemöldök, hosszú, természetes színü haj, arànyos testalkat), àpoltak (jó illat, ápolt haj, bör, ízlèses ruhák), és valami átlagos munkát végeznek (bolti eladó, árufeltöltö, pincérnö, könyvtàros meg ilyenek), és jellemre is hétköznapiak (mosolygós, kedves, müvelt, intelligens), nem érdekli öket a pénz, és hétköznapi hobbijaik vannak (pl jégkorcsolya, zongora, rajzolás, olvasás, vmi könnyü sport-tollaslabda, úszás, biciklizés).

20-24 èv között

Igen? Nem? Miért?

2015. okt. 10. 14:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Gyerekek,a lényeg:L'enfant meghalt...de már jobban van....:D
2015. okt. 10. 15:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez a leírás így nem az átlagos nőé.

Amiket külsőre megadtál, azok egy szép nő sajátosságai. A jellemvonások (intelligens, művelt, kedves) sem nevezhetőek ma átlagosnak a 20-24 éves korosztályban. Ezek mellé pedig egyáltalán nem illik a bolti eladó/árufeltöltő foglalkozás, mert egy intelligens nő ennél többre hivatott.

Így pedig nem lehet választ adni a kérdésedre.

2015. okt. 10. 15:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Má' megin'? Eskü recorder lesz...

2015. okt. 10. 15:50
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az előttem lévőkkel akik azt mondják, hogy egy árufeltöltő, vagy bolti eladó lenézendő munka lenne. Egy munka sem lenézendő, ha senki nem csinálná meg ezeket, hogy vásárolnátok eszesek?

Valamint nehogy már egy 20-24 éves embernek aki épphogy belekóstolt a felnőtt életbe már magasra törő terveinek kellene lenni, egész életére precizen megtervezve....viccccccc!

Nyugi kérdező nincs egy ilyen átlagos emberrel semmi gond.

Nyilván van akinek teljesen mindegy milyen munkát végzel, mert amugy teljesen mindegy hogy mit...

2015. okt. 10. 16:36
 15/19 anonim ***** válasza:
14-es, senki nem mondta, hogy lenézendő munkák. De azért, még ha vannak is kivételek, általában a legtöbb ember olyan munkát végez, amihez a képességei a leginkább megfelelnek. És elég valószínű, hogy egy művelt, intellektuális, mondjuk jogász vagy orvos férfinak nem egy 8 általánost végzett árufeltöltő lesz a szellemi partnere.
2015. okt. 10. 16:39
 16/19 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Szerintem egyáltalán nem lenézendő az említett pár munkakör. Csak nekem, mint valaki aki rengeteget tanult és tanul folyamatosan, és elég nehéz szellemi munkát végez, elképzelhetetlen egy kapcsolat egy eladó csajjal.

De van rengeteg kőműves, taxi sofőr vagy akár eladó férfi, akihez ezek remekül passzolnának. :)

2015. okt. 10. 16:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Az árufeltöltő, bolti eladó szakmákkal pont az a helyzet, hogy mindig lesz, aki elvégzi őket, hiszen szinte semmi tudást nem igényelnek. Egy-két hét alatt éppen olyan jól lehet csinálni, mint az aki évek óta ott dolgozik. Persze kell aki elvégzi az ilyen munkákat is, de az én szememben nem sokat érnek.

Ami meg a 20-24 éves embereket illeti. 25 éves vagyok. 18 éves korom óta tudom, hogy mit akarok kezdeni az életemmel. Egy 20 éves igenis felnőtt ember! Legyenek tervei! Képezze magát! Tanuljon! Az árufeltöltő-eladó szakma pont arra jó, hogy egy trágya munkahelyen minimálbérért elvegetáljon az ember. Diákmunkának jó az ilyen, de minden másra alkalmatlan.

2015. okt. 10. 16:46
 18/19 anonim ***** válasza:

"De van rengeteg kőműves, taxi sofőr vagy akár eladó férfi, akihez ezek remekül passzolnának. :)"

Szerintem a kőműves és a taxisofőr nagyon nincsenek egy kategóriában a bolti eladóval. Egy ténylegesen jó kőműves évekig tanul mire elsajátítja a szakmáját, aztán még több év tapasztalat, mire annak mestere lesz, továbbá, ha ügyes, akár Magyarországon is hülyére keresheti magát, valamint alkotó tevékenységet végez. A taxisofőr meg kb. a pincér színvonal, mind a kettő tudást igénylő szakma, hiszen mind a kettő tanulást igényel, de akinek van hozzá tehetsége, az könnyen elsajátítja őket.

2015. okt. 10. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem nem kell ilyen mélyen hasonlitgatni a szakmákat, nem arról van szó, hogy ki kit "érdemel" meg, hanem hogy ki kivel lehet egy szinten szellemileg, kivel érzi jól magát. Egy magasan képzett mérnök és egy eladó között nagyobb a különbség, mint egy kőműves és eladó között.

(Most tényleg nem néztem le bizonyos szakmákat, ne ezen lovagoljatok!)

2015. okt. 10. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!