Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fizikailag szenvedek a szakítástól, érdemes elmenni egy pszichiaterhez, aki ír fel valami gyógyszert?
Nem.
Keress valaki mást, az agyturkász úgysem tud segíteni.
Jó a kérdés. A pszichiáter dolga lenne megítélni ezt is, erre mit érdemes felírni, és ha nincs is szükséged semmire, akkor tanácsot adni, mit tegyél. Nekik ez LENNE a dolguk.
Azonban a valóság más. Nekik az az érdekük, hogy minél több gyógyszert felírjanak, hogy jól menjen a gyógyszeripar. Így a semmire is nagy lelkesen írnak fel gyógyszereket, míg veled nem beszélgetnek a problémádról, csak felszínesen hallgatnak meg, és azt mondják, nekik nem is kell, mert nem az a dolguk. A 90%-uk így reagálna.
Jó szakember biztos segítene, de manapság olyan egyre ritkább. Főleg az SZTK-ba ne menj, ott szinte biztos, hogy nem foglalkoznak veled rendesen.
De ha elmész, mindenképp számíts arra, hogy felírnak valamit, akár többfélét is, akkor is, ha teljesen felesleges.
Egyszerű RIBAN COZZ!!!
Kezeld le a nőket azt imádják ;) Aki azt mondja hogy ő nem szereti nőként ha lekezelik az hazudik ;)
Írass fel Leszarom tablettát vagy vegyél be egy Baszpirint:
én lánynak gondoltam
szerintem menj el pszichológushoz, csinálj magadnak programokat, ismerkedj, esetleg sportolj valamit
de a pszichológus mindenképp segíteni fog.ő nem írhat fel gyógyszert..és nem is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!