Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, kopaszodással mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kopaszodással mit lehet kezdeni? (20F) (bővebben)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 20 éves vagyok, már nagyon kopaszodott a hajam 2 oldalt, ezért úgy döntöttem, hogy géppel levágom. Ez előtt rövidebb hajam volt, fodrász vágta, de a kopaszodás miatt már így is elég hülyén nézhettem ki.

Van egy kis szakállam, jó a testalkatom, ha a hajammal nem lenne ilyen problémám azt mondanám magamra, hogy a külsőmat tekintve 'rendben' vagyok. Így viszont nagyon nincs rendben a kinézetem úgy érzem. Azt tudom, hogy ez a rövid haj, mély kopaszodással nevetséges, a géppel teljesen levágott legalább ad egy komolyabb kinézetet és egységes a fejem... Szerintetek mit csináljak? Járnátok egyáltalán olyannal akinek ilyen géppel vágott a haja? Vagy hordjak egész életemben kalapot/sapkát?

Jó lenne pár véleményt olvasni.

2015. nov. 13. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Öcsém fogad el magad olyannak amilyen vagy ! Kész ennyi!!!
2015. nov. 13. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:

"Nekem meg pont az nem tetszik, amikor a kopaszodó pasik pár milliméteresre nyírják a hajukat, hogy leplezzék a kopaszodást."

Az nem a kopaszodás leplezése, hanem a felvállalása.

Leplezés az, amikor megnövesztik hosszúra oldalt, ahol senki nem kopaszodik, és azt ráfésülik a kopasz területekre.

Kérdező szerintem a pengével való lenyírást mindenképpen próbáld ki, az nagyon sok nőnek bejön, és ha esetleg nem tetszik 3 nap múlva visszanő 0-ás gép hosszúságra.

2015. nov. 13. 21:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek, tényleg.
2015. nov. 13. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Borotvald le. A kopaszra borotvalt fej szexi,foleg, ha kigyurt vagy. (A tetko meg szoli es illik ezekhez, de az mar fakultativ.)

N

2015. nov. 13. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!