Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kopaszodással mit lehet kezdeni? (20F) (bővebben)
Sziasztok! 20 éves vagyok, már nagyon kopaszodott a hajam 2 oldalt, ezért úgy döntöttem, hogy géppel levágom. Ez előtt rövidebb hajam volt, fodrász vágta, de a kopaszodás miatt már így is elég hülyén nézhettem ki.
Van egy kis szakállam, jó a testalkatom, ha a hajammal nem lenne ilyen problémám azt mondanám magamra, hogy a külsőmat tekintve 'rendben' vagyok. Így viszont nagyon nincs rendben a kinézetem úgy érzem. Azt tudom, hogy ez a rövid haj, mély kopaszodással nevetséges, a géppel teljesen levágott legalább ad egy komolyabb kinézetet és egységes a fejem... Szerintetek mit csináljak? Járnátok egyáltalán olyannal akinek ilyen géppel vágott a haja? Vagy hordjak egész életemben kalapot/sapkát?
Jó lenne pár véleményt olvasni.
"Nekem meg pont az nem tetszik, amikor a kopaszodó pasik pár milliméteresre nyírják a hajukat, hogy leplezzék a kopaszodást."
Az nem a kopaszodás leplezése, hanem a felvállalása.
Leplezés az, amikor megnövesztik hosszúra oldalt, ahol senki nem kopaszodik, és azt ráfésülik a kopasz területekre.
Kérdező szerintem a pengével való lenyírást mindenképpen próbáld ki, az nagyon sok nőnek bejön, és ha esetleg nem tetszik 3 nap múlva visszanő 0-ás gép hosszúságra.
Borotvald le. A kopaszra borotvalt fej szexi,foleg, ha kigyurt vagy. (A tetko meg szoli es illik ezekhez, de az mar fakultativ.)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!