Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egy Arnold Schwarzenegger fiatalkori énje se tudna nőt szerezni?
Már nincs 80,90 es évek akciófilm láza. Már nem előny ha a férfi nagy izomtömeggel rendelkezik.
Már csak a 60-70 kilós gizdáskodó kis lúzerek kellenek a nőknek! 😡
"A gigachad nem azt jelenti, hogy valaki kigyúrt. Hanem hogy nagyon jóképű skinny boy."
Hát, a google nem ezt mondja, lásd a #10-es is rápróbált, úgyhogy én már nem linkelem.
Amikor belinkeled az incelek által kitalát kifejezés google keresését, és ezt is lepontozzák...
Bogárkáim, legalább a saját sötét szubkultúrátok archetípusait ismerhetnétek. Há' nehogymár ezt is nekünk kelljen megtanítani nektek.
Sokat elárul a személyiségedről, hogy saját frusztrációdból kifolyólag egy halom ismeretlen férfit lúzernek nevezel. Mert csak.
Szerintem sokkal nagyobb lúzer, aki köpköd itt össze-vissza másokra, mert ő nem tudja hozni azt a szintet (legyen ez kg, testalkat, magasság, tényleg bármi), amit a másik.
Én férjem pl se nem 60, se nem 70 kb, hanem kerek 80 kg 180 cm-hez.
Hát.. az 50es években a nők Paul Ankát bálványozták. Alacsony pretty boy (volt akkoriban ), mint Justin Bieber.
A 60as és 70es években John Lenon volt nagyon menő prettyboy majd Jared Leto szerű kinézettel.
A 80as években jöttek a diszkós sztárok, mint a Modern Talking, vagy a teljesen vékony tüske hajú sum41 frontember kinézetű punkrockerek. A nők őket imádták.
Az izom akkor is egy ugyanolyan masculinity cope volt, mint ma, amire férfiak csorgatták a nyálukat. Annyi volt a különbség hogy akkoriban az alacsony piaci értékű férfinak is gond nélkül volt nője..Így az izmos férfi is be tudta magát állítani csajozógépként.
A sum41 -et meg a 30 seconds -ot véletlenül írtam, de igen, a 10es évek első felében ők vonzották be a fesztiválokra a legjobb lányarányt.
Később kiderült számokra, hogy a kinézetüket a 70es évekből kölcsönözték korábbi bandáktól.
Nem unod a trollkodást? Vagy most komolyam azt szeretnéd elhitetni magaddal (mert más nem elég hülye hozzá), hogy a Magyarországon párkapcsolatban élő 18 és 40 közötti férfiak mind szexibbek Chris Hemsworth-nál.
Hát bárcsak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!