Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egy Arnold Schwarzenegger fiatalkori énje se tudna nőt szerezni?
Már nincs 80,90 es évek akciófilm láza. Már nem előny ha a férfi nagy izomtömeggel rendelkezik.
Már csak a 60-70 kilós gizdáskodó kis lúzerek kellenek a nőknek! 😡
Nézd, a férfiideál és a divat folyamatosan változik.
Pl. ma már egyáltalán nem menő gitáros, hosszúhajú rocker-nek lenni, de a 80-as, 90-es években puncimágnesek voltak az ilyen pasik.
Ugyanígy ma már a vékony pasi, a "skinny boy" lett a divat. Régebben még valóban az volt a divat, hogy egy férfinak minél nagyobb izmai legyenek. Manapság már egyáltalán nem menő, ahogy a heavy metálos csávó sem.
"Már csak a 60-70 kilós gizdáskodó kis lúzerek kellenek a nőknek!"
egy: valaki vagy lúzer, vagy népszerű a nőknél, a kettő egymást kizárja.
kettő: ha azt látod, hogy az izmos csávók helyett a soványak népszerűek, te pedig népszerű akarsz lenni, akkor gyúrás helyett fogyókúrázz.
"ahogy a heavy metálos csávó sem."
az sosem volt menő, a metálarc mindig is szubkultúra volt
3-as
Nem volt szubkultúra, hanem menő volt. Életem legszebb barátnőjét csak annak köszönhetem, hogy metálos arc voltam. De ma már ez nagyon nem divat, én is már nagyon rég levágattam a hajam.
Kérdező, te meg ha divatos akarsz lenni, kövesd a divatot. Egyszerűen nem menő már az izmos csávó, ez van. Erre a piac is reagált, 30-40%-kal esett vissza a konditermek forgalma. Valamint én napi szinten járok el plázában lévő Sci-Tech és Bio-Tech üzletek mellett, soha nem szoktam látni ott senkit... egyszerűen nulla érdeklődés van már a tömegnövelő, fehérjeporok és egyebek iránt. Nyilván nem véletlenül. Ha erre buknának a csajok, akkor tele lenne vevőkkel, de nem látok soha senkit.
Ja, már nem a gorillákra bukunk, bocsi.
Amúgy meg 70 kilós testsúlyt kb egymilliószor könnyebb összehozni, mint Arnold Schwarzenegger aránytalan izomtömegét. Úgyhogy itt nem annyira értem, mi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!